Skip to main content

Wat is een lifestyle zwangerschapshoot Groningen?

Lifestyle Zwangerschapsshoot-Groningen Leek Roden

Wat kun je verwachten van een lifestyle zwangerschapsfotograaf Groningen? Een poosje terug deed ik als lifestyle zwangerschapsfotograaf Groningen een lifestyle zwangerschapsshoot in Friesland en vertel je daar graag meer over!

Lifestyle zwangerschapsfotograaf Groningen aan de slag in Friesland

Ze is zwanger van haar tweede kindje en wilde graag een zwangerschaps shoot. Liever geen zwangerschaps fotoshoot in mijn fotostudio in Tolbert, maar gewoon lekker thuis, wat aanrommelend met man en dochter. Een lifestyle zwangerschapsshoot, waarin de Buik een rol speelt, maar geen hoofdrol. Kan dat?

Grote zus

Natuurlijk kan dat, deze lifestyle zwangerschapsfotograaf uit Groningen komt graag bij jou thuis!
Daar aangekomen stond de grote zus in spé al op mij te wachten. Net twee jaar geworden, een beetje verlegen, maar binnen vijf minuten kon ze mij al precies vertellen wat er in mama’s buik zat: een baby, haar kleine zusje. En ja, ook wist ze mij te vertellen dat zij Grote Zus zou worden. Kijk maar hoe ze dat zou doen…(en sleurde haar pop tevoorschijn). Als echte gastvrouw zorgde ze voor koffie met taart voor de fotograaf, gemaakt in haar eigen keukentje, met een glunderend trotse papa als assistent.

Trotse papa met zijn dochtertje

Portretfotografie

Eigenlijk is een lifestyle zwangerschapsshoot in deze vorm een mix van een zwangerschapshoot, een gezinsshoot en portretfotografie.
Want tja, van zo’n leuke grote zus gaat de triggerfinger van deze portretfotograaf jeuken en kan ik het toch niet laten om nog even wat portretfoto’s te maken.
Zo hebben we in een uur tijd een ontzettend leuke fotoshoot gehad met als resultaat een mooie serie zwangerschapsfoto’s, gezinsfoto’s en portretfoto’s, ter markering van deze bijzondere tijd voor deze familie.

Lijkt het jou ook leuk, zo’n lifestyle zwangerschapsshoot thuis?
Neem dan even contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden.