Skip to main content
 

Boudoirfotograaf Groningen

Lichte en empowering boudoir fotografie

Beleef een shoot

bij boudoirfotograaf Groningen.

Een dag die helemaal om jóu draait!

boudoirfotograaf groningen

Welkom bij boudoirfotograaf Groningen.

Wat leuk dat je de komt kijken! Heb je interesse in een boudoirshoot?

Misschien twijfel je nog en ben je op zoek naar informatie. Lees dan vooral verder en bekijk mijn voorbeeldfoto’s boudoirfotografie. Helaas kan ik je niet alle boudoirfoto’s laten zien die ik gemaakt heb, omdat ik alleen foto’s plaats waar klanten uitdrukkelijk toestemming voor hebben gegeven.

een fotoshoot bij boudoirfotograaf Jolanda kleij

We doen deze shoot in mijn fotostudio in Tolbert.

Je krijgt prachtige make-up en haarstyling, afgestemd op jouw wensen en meegebrachte kleding en lingerie.

Tijdens en na de boudoir fotoshoot word je verwend met een hapje en een drankje.

Je krijgt professionele tips en aanwijzingen tijdens het poseren voor de foto’s; alles is erop gericht om prachtige glamourfoto’s van jou te maken.

portfolio

6 REDENEN OM EEN FOTOSHOOT BIJ BOUDOIRFOTOGRAAF GRONINGEN TE BOEKEN

 Om te beginnen is dit een heerlijk dagje voor jezelf, je wordt helemaal in de watten gelegd.

Verder ben je tijdens een boudoirshoot even helemaal met jezelf bezig, met je vrouw-zijn, je bewust zijn van je mooie lijf.

Ook kan het zijn dat je gaat trouwen en je gefotografeerd wilt worden in je prachtige trouwlingerie (ook een mooi geschenk voor je aanstaande!).

Niet alleen als je gaat trouwen, maar ook als je zwanger bent is een boudoir fotoshoot een mooie belevenis. Je lijf staat in bloei en je wilt dit zeldzame moment vereeuwigen.

En wat zal dit een mooi cadeau voor bijvoorbeeld jouw 40e verjaardag zijn. Of een cadeau voor een 50e verjaardag van jou of jouw partner.

Tot slot: Je wilt je partner en jezelf een mooi cadeau geven, dan is een collectie boudoirfoto’s iets unieks.

Gun jezelf

die volle aandacht

Een boudoirshoot draait om jou alleen; het vrouw zijn, jouw sensualiteit en gevoel.
Plan iets leuks voor na de fotoshoot; met je mooie make-up en haar en je gebooste zelfvertrouwen kun je deze leuke dag na de shoot nog fijn even voortzetten!

Ook jij bent fotogeniek!

“Ja, maar… ik ben niet fotogeniek!”

Dat hoor ik vaak. Wat is fotogeniek? Voel je je ongemakkelijk als je op de foto moet? Sta je niet op foto’s zoals je graag zou willen?

Daar hoef je niet bang voor te zijn. Ik geef je tips en aanwijzingen tijdens het fotograferen en je zult merken dat het dan steeds makkelijker gaat.

Het wordt gezellig, we zullen een hoop lol hebben en dat zorgt ervoor dat jij steeds gemakkelijker zult poseren.

Wedden dat je daarna nóoit meer zult roepen dat je niet fotogeniek bent?!

Wil jij ook? Zo werkt het...
zwangerschapsfotograaf boudoirfotograaf Groningen Leek Roden

voorbeelden boudoirfoto’s groningen

Het was altijd al een stiekeme wens om op een mooie manier te worden gefotografeerd in lingerie. Nu vind ik boudoirfotografie een hele stap aangezien ik twee zwangerschappen heb gehad en dat de nodige sporen op mijn lijf heeft achtergelaten.
Bij Jolanda voelde ik mij direct op mijn gemak. Ik werd onder handen genomen door een kundige visagiste die zelfs mijn haar in de krul had gezet. Je voelt je gelijk een stuk zekerder.
Samen hebben we kunnen overleggen welke sfeer en lingerie we zouden kunnen gebruiken. Wat wil ik overbrengen en hoe wil ik mij voelen.
Het ging allemaal heel gemoedelijk en gezellig. Alles werd ingezet om mij op mijn gemak te laten voelen. Ook kreeg ik veel poseertips, hoe ik het beste kon kijken of zitten.
Aan het einde van de sessie voel je je toch wel sexy. Enorm vrouwelijk. Ik heb een prachtig fotoboek laten maken van alle foto’s en mijn man hiermee verrast. Hij is er enorm gelukkig mee. ‘Zie je wel dat je mooi bent!’ zei hij.
Later als ik omaatje ben kan ik toch aan mijn kleinkinderen laten zien hoe mooi oma vroeger was.

Jolanda gaat professioneel te werk, maar ook met een persoonlijke noot. Je voelt je al gauw op je gemak bij haar. Met veel gezelligheid en interactie maakt ze mooie reportages. De kwaliteit van de foto's is erg mooi. Met veel plezier en waardering voor het eindresultaat raad ik haar aan om een boudoirshoot mee te doen.

Mijn boudoir fotoshoot heb ik als zeer prettig ervaren door de professionaliteit, maar ook de ontspannenheid van de dag. Voor de shoot waren er allerlei mogelijkheden tot overleg en werd er goed geluisterd naar mijn wensen. Op de dag zelf voelde ik me gelijk op mijn gemak. Door Lottes make-up en haar ervaring op het gebied van poseren zijn de foto's nog mooier geworden. Jolanda en Lotte geven op een ontspannen manier aanwijzingen. De dag vloog voorbij en ik ben ontzettend blij met het eindresultaat!

Gedurende mijn zwangerschap voelde ik mij een olifant. Ik vond het vervelend wanneer mensen opmerkingen maakten over mijn buik en ging daarom het liefst niet meer naar buiten. Deze boudoirshoot heeft alles veranderd. Ik voel mij supervrouwelijk en besef nu pas dat in die buik wel even mijn kleine meisje groeit! Mogelijk is dit de enige zwangerschap die ik ooit zal beleven en ik ben zó blij dat ik door deze ervaring daar nu heel anders naar kijk en gewoon supertrots ben op mijn zwangere lijf! De reactie van mijn man? "Sódejuu!"

Ervaar het vertrouwen

met het team van boudoirfotograaf Jolanda Kleij

boudoirfotograaf friesland

Vertrouwen is het allerbelangrijkste ingrediënt van een mooie boudoirfoto.

Wie voor een boudoirshoot komt heeft eerst een kennismakingsgesprek met mij. We hebben het over jouw wensen en grenzen, over jouw fantasieën en over privacy. Pas als je een gevoel van vertrouwen ervaart boeken we een datum.

Tijdens de shoot wordt de visagie en hairstyling verzorgd door Lotte Meijer. Tijdens de shoot zal zij ook aanwezig zijn om tussendoor eventueel de make-up wat bij te werken en natuurlijk ook voor de gezelligheid.

Eerst vertrouwen, dan pas een shoot

BOEK JOUW EIGEN BOUDOIRSHOOT

Styling,

lingerie en veel

gezelligheid…

Werkwijze

Glamourfoto’s maken

met een pro team

Herken jij jezelf hierin?

Je wilt graag mooie glamourfoto’s van jezelf hebben in boudoirstijl. Of je wilt samen met je partner een couple boudoirshoot doen en bent op zoek naar een boudoirfotograaf. Best spannend, zo’n boudoirshoot. Je twijfelt of je het wel kunt, het poseren voor dit type fotografie. Je wilt het wel graag, maar ja, op een bepaald moment stap je wel een fotostudio binnen en ga je jezelf letterlijk en figuurlijk blootgeven voor de camera. Dat is best een uitdaging!

Kennismaken met boudoirfotograaf Jolanda Kleij

Dat is de reden waarom ik altijd, vóór iemand een boeking doet bij mij, eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek wil hebben. We bekijken foto’s uit mijn portfolio (want op de website staat maar een kleine selectie foto’s, niet iedereen vindt het prettig als ik haar foto’s deel op mijn website of social media). Wanneer jij aan het eind van dat gesprek een gevoel van vertrouwen hebt, dan prikken we een datum.

Boudoirfotograaf Leek, boudoirshoot, lingerieshoot, corset
zwangerschapsfotograaf-boudoirfotograaf Groningen Tolbert Kleij en Co

Voorbereiding

Je maakt, bijvoorbeeld op pinterest, een moodboard met het soort foto’s dat je mooi vindt. Je bedenkt wat voor stijl je aanspreekt en wat voor kleding je daarbij wilt dragen. Ook welke kleuren je in deze foto’s terug wilt zien. En vervolgens welke items je graag wilt gebruiken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan iets wat echt over jou gaat, of over je partner, wanneer de shoot als cadeau voor hem of haar bedoeld is. Dat moodboard deel je met mij, zodat ik de shoot goed kan voorbereiden.
Je krijgt ruim voor de shoot een lijstje met tips, do’s en don’ts van mij, zodat je weet hoe je je het beste kunt voorbereiden.

De fotoshoot

Op de dag van onze afspraak neem je je kledingsetjes mee. Samen met visagiste Lotte bespreken we je keuze en hoe zij daar de visagie en je kapsel op zal afstemmen. Vervolgens laat je je heerlijk verwennen met een mooie make-up en haarstyling. Dat duurt zo’n 1,5 uur, dus je kunt in die tijd lekker ontspannen. Ondertussen verwen ik je met een hapje en een drankje. Daarna gaan we aan de slag!
Je hoeft niet te kunnen poseren. Met behulp van mijn aanwijzingen betreffende je houding en bijvoorbeeld wat te doen met je handen, zul je zien dat je geweldige portretten gaat krijgen.

Het eindresultaat

Als boudoirfotograaf Groningen werk ik op basis van prints, oftewel: het eindresultaat. Deze prachtige beelden van jou horen niet op de harde schijf van een computer te staan, maar wel op foto’s die je kunt vasthouden en aan de muur kunt hangen. Of die je kunt ophangen boven het bed. Ook lever ik prachtige memory boxes, met daarin mooie afdrukken. Op die manier kun je er dagelijks van genieten en worden ze blijvend en tastbaar. Graag adviseer ik je hoe je jouw mooiste foto’s de beste plek in huis kunt geven.

De foto’s

Na de shoot hebben we een reveal- en bestelsessie. Tijdens deze sessie presenteer ik je de foto’s die ik bewerkt heb en kun je kiezen welke jij graag in printvorm wilt bestellen. Je zoekt uit welke foto’s  je in het standaard album wilt hebben. Dit album kun je eventueel upgraden naar een ander album. Ook is een fotobox of een in groot formaat geprinte foto voor aan de muur mogelijk. Ik zal alles bestellen en binnen een maand (afhankelijk van wat je besteld hebt) krijg je een berichtje van mij dat je de prints kunt komen ophalen.

Privacy

Net als jij ben ik ook heel blij met mooie foto’s. Uiteraard wil ik die graag delen op mijn website en op social media, om te laten zien dat wat er allemaal mogelijk is. Wat ik daar plaats zal altijd in overleg met jou zijn.

DIT LIJKT HEERLIJK...EN HÉÉL SPANNEND!
Boudoirfotograaf tolbert, boudoirshoot, lingerieshoot, zwanger

INVESTEREN IN JE MOOISTE

zelf…

Investeren

in jezelf

Boudoirfotografie, boudoirshoot, lingerieshoot, stylish

Investeren in jezelf, dat kan op vele manieren. Met een boudoirshoot investeer je vooral in zelfvertrouwen. Want echt; je hoeft niet jong te zijn, je hoeft geen maatje 36 te hebben, je hoeft ook niet fotogeniek te zijn. Ik zorg dat er foto’s van jou gemaakt worden waar je blij mee zult zijn, waaruit blijkt dat ook jij een prachtige vrouw bent!
Hoewel bij boudoirfotografie vaak gelijk gedacht wordt aan lingerie, is dat geen wetmatigheid. Je draagt waar je je fijn in voelt. Dat kan mooie lingerie zijn, maar ook een zachte trui, of alleen maar een laken dat om je heen gedrapeerd wordt; wat jij wilt.
Ik besteed veel tijd aan het voorbereiden van jouw shoot en naderhand bewerk ik jouw foto’s tot prachtige glamourfoto’s. De fotoalbums, de presentatiedozen en opbergtassen die te bestellen zijn worden handgemaakt, met materialen van hoge kwaliteit. Allemaal om tot het enige denkbare resultaat te komen; prachtige foto’s voor een vrouw die er mag zijn!

Voorbeeld Boudoirshoot

een kennismakingsgesprek

koffie of thee met iets lekkers

intensieve nabewerking en retouche van de foto’s

fotoalbum

reveal sessie in mijn studio van de bewerkte foto’s

losse producten zijn bij te bestellen

Een boudoirshoot is mogelijk vanaf € 395

Offerte op maat

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn bied ik je graag een offerte op maat.
Mail mij je ideeën en wensen en ik stuur je vrijblijvend een prijsopgave.

Boudoirfotografie, boudoirshoot, lingerieshoot, portret