Skip to main content
 

Newborn fotograaf Groningen

ook voor papa's!

Newbornfotografie

Babyfoto’s

Newbornfotografie is waardevol

Ieder kind verdient een eigen fotoalbum, want een fotoboek is voor en over het leven. Een fotoalbum met daarin babyfoto’s en kinderfoto’s van een periode waar hij of zij zelf geen bewuste herinneringen aan heeft, zodat het kind kan zien waar het vandaan komt.

Daarnaast natuurlijk ook voor jouzelf; jullie kindje groeit zo onvoorstelbaar snel, een paar weken na de geboorte is het prille er alweer af. Weet je nog? Die kleine vingertjes, teentjes? Die kleine zachte donshaartjes? Dat is weg voordat je je realiseert hoe bijzonder een pasgeboren baby is.

Daarom bestaat er newbornfotografie.
Ik maak graag babyfoto’s van jouw kindje om die bijzondere details te kunnen bewaren. Download nu het gratis Newborn & Co magazine met tips voor je fotoshoot.

Wat klanten zeggen

Wauw wat zijn ze mooi!! Ben je echt dankbaar voor deze babyfoto’s! Wat ik heel mooi vind, is dat je haar huidje hebt gelaten zoals het was. Al die velletjes etc. Meestal maken ze de babyhuid helemaal glad, maar ik vind het juist mooi dat je dat allemaal nog ziet. Ze zijn heel “echt”. Gewoon zoals het was.

Nadine

Morning Jolanda! I just want to say thank you once again for a beautiful newbornphoto session and for the pictures. There were a few beautiful miracle moments that you captured in our home too. Especially i liked the picture with the baby's back and my hand, her feet photos of course are also adorable. Her bath photos are wonderful too and one photo of me where i hold her bundled in blankets.

Yara

Heel erg bedankt, Jolanda! What an amazing quality! You are a true artist. I love the atmosphere, the combination of colors everything!🌺🌺🌺

YaraOver het geleverde fotoalbum met babyfoto's

De newborn foto's van Jorn met Dennis en Evelien door Jolanda zijn prachtig!!

Ineketrotse oma

Newborn fotoshoot

Een newborn fotoshoot kom ik bij jullie thuis doen.

Jullie zitten nog op de roze wolk en ik kom daar tastbare herinneringen van maken. Denk aan bijvoorbeeld het babykamertje, het badderen, het voeden, het knuffelen. Een paar geposeerde foto’s van jullie kindje alleen en een aantal met papa, met mama en met papa en mama. En uiteraard zijn broertjes en zusjes ook welkom, zij horen er ook bij.
Wil je weten hoe mijn werkwijze is bij een babyfotoshoot?
In de Newborn & Co magazine vertel ik je daar alles over.

GRATIS NEWBORN & CO MAGAZINE

Download nu het gratis Newborn & Co magazine vol informatie, voorbeeldfoto's, tips voor een fijne newborn fotoshoot, prijzen, pakketten en meer.

VOORBEELDPAKKET

165

newbornshoot thuis

2 uur fotoshoot bij jullie thuis

5 digitale foto’s in printkwaliteit

diezelfde foto’s voor social media, met klein watermerkje

online gallery om foto’s te bestellen

€ 0,55 /km reistijd en -kosten vanaf 9356 DL 15