Skip to main content
Jolanda Kleij- Kleij en Co Fotografie

portfolio familiefotografie

Leuk dat je mijn voorbeeldfoto’s familiefotografie komt bekijken! Ik heb het onderverdeeld in zwangerschapsfotografie, newbornfotografie, familiefotografie, trouwfotografie en boudoirfotografie. Scroll maar naar beneden, je vindt het vanzelf.

Zoek je iets specifieks, maar kun je het hier niet vinden?

Stuur mij gerust een berichtje, of bel of mail mij even.

Tolbert Leek Groningen Friesland Drenthe

trouwfotograaf

Jullie zoeken een trouwfotograaf? Ik laat je hier voorbeelden van trouwfoto's zien, het aankleden en voorbereiden van bruid en bruidegom, huwelijksceremonies, de first sight, groepsfoto's, trouwfeesten en meer.

bekijk trouwfoto's
In de fotostudio in Tolbert of elders

zwangerschapsfotograaf

Zoveel verschillende soorten van zwangerschapsfotografie. In mijn fotostudio, bij jou thuis of buiten. Een geposeerde zwangerschapsshoot of lekker ongedwongen lifestyle. Bekijk ze hier.

bekijk zwangerschapsfoto's
Tolbert Leek Groningen Westerkwartier

newbornfotograaf

Babyfoto's maak ik zowel in mijn fotostudio als bij jullie thuis. En natuurlijk ook met papa, mama, broer en zus erbij.

Bekijk newbornfoto's
In de fotostudio in Tolbert

boudoirfotograaf

Als boudoirfotograaf in Groningen houd ik van een lichte en zachte stijl. Sensueel en vrouwelijk. Daarnaast houd ik ook van contrastrijke zwart wit fotografie, die in boudoirfotografie prachtig kan zijn.

bekijk boudoirfoto's
Tolbert Leek Groningen Westerkwartier

familiefotograaf

Een ongedwongen portretfotoshoot van jullie gezin of familie. Leg herinneringen vast, want de tijd vliegt voorbij. Ik kom jullie gezin thuis fotograferen, in lifestyle, of we doen buiten een familie fotoshoot. Bekijk hier de voorbeeldfoto's van familiefotografie.

bekijk familiefoto's