Skip to main content
 

Gezinsfotografie

Helemaal zoals jullie zijn

 

Zwangerschapsfotograaf Tolbert

Zwangerschapsfotografie buiten, thuis of in de fotostudio in Tolbert

 

Gezinsfotograaf Groningen

Voor die vluchtige geluksmomentjes

 

Kinderfotograaf Tolbert

voor de liefste portretten

 

Eventfotograaf Groningen

voor particuliere feestjes en zakelijke events

 

Boudoirfotograaf Groningen

Lichte en empowering boudoir fotografie

 

Familiefotograaf Groningen

om dierbare momenten te bewaren

 

Newborn fotograaf Groningen

ook voor papa's!

 

Trouw fotograaf Groningen

Kleurrijke foto's en ook lekker vet zwart wit!

Familiefoto’s

 

klik erop zie ze in totaal formaat

Fotoshoot in de Sluisfabriek

 

Opa en oma vierden een huwelijksjubileum. Wat is er nou leuker dan op zo’n dag, wanneer de hele familie aanwezig is, een familie fotoshoot te doen?!
Het is het wel fijn om een overdekte locatie achter de hand te hebben, voor het geval het op zo’n dag regent. Gelukkig hadden we dat, want fotografisch gezien viel deze dag inderdaad in het water. We hadden voor de zekerheid de Sluisfabriek in Drachten gereserveerd en daar waren we blij om. Wat een superleuke locatie!

Familie fotoshoot in Zeegse

 

Een mooie gebeurtenis: opa en oma hadden een huwelijksjubileum. Dat werd met alle kinderen gevierd en hé, als je dan toch iedereen bij elkaar hebt, is dat natuurlijk een geweldige gelegenheid voor een familie fotoshoot! Bijkomend voordeel is dat je dan ook gelijk een passend en altijd welkom cadeau hebt voor het bruidspaar.

Fotoshoot in het koolzaad

 

Op een prachtige lentedag in het koolzaad. We doen dat op een dusdanige manier, dat we het koolzaad niet beschadigen – ik wil geen broodroof plegen op de eigenaar van het koolzaad. We hebben een hoekje gevonden waar we goed uit de voeten konden, met de grote gele takken in de achtergrond. Prachtig hè! Daar krijg je toch een blij lentegevoel van?

Familiefoto’s met opa en oma in het bos rond Nienoord

 

Omdat oma zeventig jaar werd was er een gezellige dag georganiseerd. De trouwfoto’s van opa en oma waren rond borg Nienoord gemaakt, al heel lang geleden. Het was oma’s grote wens om daar nu met de hele familie op de foto te gaan. Het was een warme dag, maar met de door oma meegenomen taartjes en drinken was het prima te doen en een heel gezellige fotoshoot.

Bijna fotomodellen in Leek

 

Het bos van Nienoord, in Leek, is een prachtige fotolocatie, vooral in de herfst. De meiden hebben genoten, ze voelden zich echte fotomodellen. En zeg nou zelf…dat waren ze toch ook?!

Gezinsfoto’s in Bakkeveen

 

Lekker doen zoals je bent, dat geeft de mooiste herinneringen.

Fotoshoot in Bakkeveen

 

De hele familie is samen als opa of oma jarig is, dus de ultieme gelegenheid om een familie fotoshoot te laten doen. Lekker ongedwongen in het zand, plezier voor oud en jong. En wat een leuk verjaardagscadeau voor oma; een fotoalbum van een leuk familie uitje. Daarmee doe je iedere oma een groot plezier!

Vakantiefoto’s in Drenthe

 

Met de hele familie op vakantie in Drenthe, een geweldige gelegenheid voor een familie fotoshoot! Iedereen heeft tijd, is ontspannen en in vakantiestemming en het is een leuke manier om een vakantiedag in te vullen. Wanneer je, net als deze familie, een fotoalbum laat maken van die foto’s, heb je een prachtige herinnering.

Allersmaborg in Ezinge

 

Mams werd 80 jaar. Dit werd in de tuin van de prachtige Allersmaborg in Ezinge gevierd. Wat geef je cadeau aan iemand die 80 jaar wordt? Als verrassing hadden de kinderen een familie fotoshoot geregeld, voor leuke en tastbare herinneringen aan deze dag.

Nienoord Leek

 

De aanleiding voor deze familiefotoshoot was het naderende afscheid van man, papa en opa. Achteraf bleek deze fotoshoot, in de bossen rond Nienoord, de laatste gezamenlijke activiteit van deze familie te zijn. Het was een ontzettend leuke middag, waarin ze een hoop lol met elkaar gehad hebben. Mede daardoor zijn deze foto’s ontzettend dierbaar voor deze familie.

Fotoshoot in Oranjewoud

 

Foto’s van een jong gezin tijdens een gewone zondagse wandeling in Oranjewoud. Hoe “gewoon” later toch weer heel bijzonder blijkt te zijn.

Gezinsfoto’s in bedumer bos

 

Een gezinsfotoshoot in de herfst is zo leuk om te doen, want in de herfst is alles mooi.

Familieshoot in Lettelbert

 

Een familiefotoshoot ter ere van een huwelijksjubileum. Heerlijk een week lang met elkaar op vakantie en bovendien ook nog een familie fotoshoot met gezinsfotografie en portretfotografie. Het was een dolle boel en dat precies tussen de buien door. Het heeft de hele dag gestroomd van de regen, maar precies tijdens de shoot was het droog. Karma?

Boswandeling

 

Deze familie laat eens in de zoveel jaar een familiefotoshoot doen. Ze vinden het ontzettend leuk om de groei van hun gezin zo te kunnen volgen. Bijkomend voordeel is dat familieleden als opa’s en oma’s altijd blij te maken zijn met foto’s uit zo’n fotoserie.