Skip to main content

Bedrijfsfotograaf, eventfotograaf en portretfotograaf

Bedrijfsfotograaf Groningen, Tolbert, Leek en omstreken

Zoek je een bedrijfsfotograaf? Goed dat je mij hebt gevonden. Op wat voor manier kan ik jou helpen? Heb je foto’s nodig voor op je zakelijke website? Profielfoto’s voor op bijvoorbeeld LinkedIn? Of wil je misschien een eigen beeldbank opbouwen, zodat je voor iedere gelegenheid een goede foto van jouw en jouw bedrijf paraat hebt?

Als bedrijfsfotograaf in Tolbert, Groningen doe ik graag zaken met kleinere ondernemingen. Persoonlijk contact en jouw wensen bespreken is voor mij de eerste stap. Bel, app of mail mij om daar een vrijblijvende afspraak voor te maken.

Jolanda is een vakvrouw. Gedecideerd en professioneel. Heeft mij enorm geholpen met mooie foto's voor de website en een prachtige foto voor in de spreekkamer. Weet wat ze doet en is daar goed in.

Marieke LudwigLudwig Kliniek

Een fotosessie gehad met fotograaf Jolanda Kleij van Kleij & Co Fotografie. Oog voor detail, voor styling, meedenken waarvoor de foto('s) gebruikt gaat (gaan) worden, niet opgeven maar doorgaan tot die ene foto die helemaal perfect is! Kortom helemaal blij mee!

Ingrid DekkerIngrid Dekker Administratie Paramedic

Ik had veel foto's nodig voor mijn schoonheidssalon. Voor mijn website en ook voor mijn magazine. Jolanda heeft mooie foto's gemaakt van mijn praktijk, portretfoto's en ook nog in het veld. Ze stelde mij zeer op mijn gemak. Goed overleg; zodat de foto's precies zo worden zoals ik in mijn hoofd had. Wat hebben we een lol gehad. Heerlijk! Heel erg bedankt Jolanda Kleij! Ik zou het graag nog een keer weer willen doen 😉
Warme groet, Linda Dool Huidverzorging

Linda Dool

Voor mijn website heb ik foto's laten maken door Jolanda. Ik heb de samenwerking met Jolanda als zeer prettig ervaren en de foto's zijn prachtig geworden!

Andrea BakkerLogopedie Veendam

Jolanda dacht graag met me mee met wat voor foto's we gingen maken. Hier nam ze ruim de tijd voor en we helpen elkaar met het zoeken naar de beste foto's. Zeer tevreden over het resultaat!

Tom Wijmenga

We hebben Jolanda gevraagd om voor ons een foto te maken voor onze jaarlijkse promotie poster om nieuwe studenten binnen te halen voor onze vereniging, Dizkartes. We hebben een aantal punten aangegeven die we graag in de foto terug zouden willen zien en Jolanda ging er super mee aan de slag! Binnen no time was er een uitgebreid plan waar wij enorm blij mee waren. Ze heeft goed naar onze ideeën geluisterd maar ook aangegeven als iets niet haalbaar was. Het was zo fijn om samen te werken met een fotografe die met ons mee dacht. Daarom denken wij ook dat het resultaat zo goed gelukt is! Jolanda, nogmaals heel erg bedankt. Het resultaat is nog mooier geworden dan we hadden verwacht! Namens het 29ste Bestuur der A.S.V. Dizkartes, Leonie Wünker.

Leonie Wünker

Vorige maand pasfoto's laten maken voor linkedin bij Jolanda, met een groep medestudenten. We werden vriendelijk ontvangen en Jolanda had gezorgd voor koffie/thee en wat lekkers. Nadat de visagie was gedaan door Lotte, konden we een voor een de foto laten maken. Hier dacht Jolanda met je mee, waardoor iedereen met een tevreden gevoel en mooi resultaat naar huis ging. De foto's werden snel via de mail verstuurd naar ons en hieruit mochten we een foto kiezen, die vervolgens een beetje bewerkt werd. Ik ben erg tevreden met het resultaat en zie uit naar de groepsfoto die wij ook laten maken door Jolanda!

Nicolien Steenmeijer

Was heel fijn om met je te werken en de resultaten zijn prachtig!

Marije Glas

Naast dat de foto's echt super zijn geworden, was het ook super gezellig om met Jolanda te werken!

Midas Bosman

Als bedrijfsfotograaf in Groningen kan ik je met het volgende helpen

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Foto's van jouw bedrijf voor op je website. Bedrijfsfotografie voor zakelijke drukwerk of content voor op social media. Als bedrijfsfotograaf maak ik voor jou een complete beeldbank met zakelijke foto's. Van je interieur tot de dienstverlening, alles helemaal op maat.

EVENT FOTOGRAFIE

Fotografie van events als congressen of openingen. Een fotoreportage van een jubileum of promotie. Een fotoboek als afscheid voor een werknemer die met pensioen gaat. Wat voor feest of event mag ik als bedrijfsfotograaf voor jou fotograferen?

portretfotografie

Portretfoto's voor ieder doel en op maat gemaakt voor ieder doel. Dat kan een profielfoto zijn voor op LinkedIn. Een reeks portretten als beeldbank is handig voor bijvoorbeeld op social media of voor gebruik in persberichten.

header fotografie

De header: het bovenste gedeelte van je website of social media pagina, de eerste foto die iemand ziet. Daarmee wil je gelijk goed binnenkomen. Als bedrijfsfotograaf heb ik ook deze foto's in mijn aanbod van fotografie opgenomen. Wat voor eerste indruk wil jij maken?

een aantal klanten van mij