Skip to main content

BEDRIJFSFOTOGRAAF GRONINGEN

Jolanda is een vakvrouw. Gedecideerd en professioneel. Heeft mij enorm geholpen met mooie foto's voor de website en een prachtige foto voor in de spreekkamer. Weet wat ze doet en is daar goed in.

Marieke LudwigLudwig Kliniek

Een fotosessie gehad met fotograaf Jolanda Kleij van Kleij & Co Fotografie. Oog voor detail, voor styling, meedenken waarvoor de foto('s) gebruikt gaat (gaan) worden, niet opgeven maar doorgaan tot die ene foto die helemaal perfect is! Kortom helemaal blij mee!

Ingrid DekkerIngrid Dekker Administratie Paramedic

Ik had veel foto's nodig voor mijn schoonheidssalon. Voor mijn website en ook voor mijn magazine. Jolanda heeft mooie foto's gemaakt van mijn praktijk, portretfoto's en ook nog in het veld. Ze stelde mij zeer op mijn gemak. Goed overleg; zodat de foto's precies zo worden zoals ik in mijn hoofd had. Wat hebben we een lol gehad. Heerlijk! Heel erg bedankt Jolanda Kleij! Ik zou het graag nog een keer weer willen doen 😉
Warme groet, Linda Dool Huidverzorging

Linda Dool

Voor mijn website heb ik foto's laten maken door Jolanda. Ik heb de samenwerking met Jolanda als zeer prettig ervaren en de foto's zijn prachtig geworden!

Andrea BakkerLogopedie Veendam

Jolanda dacht graag met me mee met wat voor foto's we gingen maken. Hier nam ze ruim de tijd voor en we helpen elkaar met het zoeken naar de beste foto's. Zeer tevreden over het resultaat!

Tom Wijmenga

We hebben Jolanda gevraagd om voor ons een foto te maken voor onze jaarlijkse promotie poster om nieuwe studenten binnen te halen voor onze vereniging, Dizkartes. We hebben een aantal punten aangegeven die we graag in de foto terug zouden willen zien en Jolanda ging er super mee aan de slag! Binnen no time was er een uitgebreid plan waar wij enorm blij mee waren. Ze heeft goed naar onze ideeën geluisterd maar ook aangegeven als iets niet haalbaar was. Het was zo fijn om samen te werken met een fotografe die met ons mee dacht. Daarom denken wij ook dat het resultaat zo goed gelukt is! Jolanda, nogmaals heel erg bedankt. Het resultaat is nog mooier geworden dan we hadden verwacht! Namens het 29ste Bestuur der A.S.V. Dizkartes, Leonie Wünker.

Leonie Wünker

Vorige maand pasfoto's laten maken voor linkedin bij Jolanda, met een groep medestudenten. We werden vriendelijk ontvangen en Jolanda had gezorgd voor koffie/thee en wat lekkers. Nadat de visagie was gedaan door Lotte, konden we een voor een de foto laten maken. Hier dacht Jolanda met je mee, waardoor iedereen met een tevreden gevoel en mooi resultaat naar huis ging. De foto's werden snel via de mail verstuurd naar ons en hieruit mochten we een foto kiezen, die vervolgens een beetje bewerkt werd. Ik ben erg tevreden met het resultaat en zie uit naar de groepsfoto die wij ook laten maken door Jolanda!

Nicolien Steenmeijer

Was heel fijn om met je te werken en de resultaten zijn prachtig!

Marije Glas

Naast dat de foto's echt super zijn geworden, was het ook super gezellig om met Jolanda te werken!

Midas Bosman
Jolanda Kleij- Kleij en Co Fotografie

Bedrijfsfotograaf Groningen voor jouw website

Als bedrijfsfotograaf in Groningen help ik jou met bedrijfsfotografie.

Ieder bedrijf heeft een website, daarom is bedrijfsfotografie belangrijk. Allereerst omdat je website meestal de eerste kennismaking is met een potentiële klant. Zodra deze op jouw website landt kun jij laten zien wie jij bent en wat jouw bedrijf te bieden heeft. Daarnaast kun je laten zien wat jou onderscheidt van de concurrent, met het gevolg dat een klant bewust de keuze voor jou maakt.
Samenvattend: met goede bedrijfsfoto’s op jouw website kun je sturen hoe de eerste indruk van jouw bedrijf zal zijn.

neem contact op

5 VOORDELEN VAN BEDRIJFSFOTOGRAFIE VERSUS STOCKFOTO’S

 

Het heeft veel voordelen om een eigen zakelijke beeldbank te hebben. Deze bedrijfsfoto’s zeggen namelijk iets over jou en daarmee over jouw onderneming. Klanten vinden deze informatie belangrijk, want ze zien graag direct met wie ze te maken hebben.

ten eerste : authentiek beeld

Jij bent uniek en jij bent jouw onderneming.
Personal branding fotografie gaat over jou en is daarom authentiek.

Een bedrijfsfoto voor een website van een cardiologische kliniek

Ten tweede: Consistentie in beeld

De keuze voor professionele bedrijfsfotografie levert jou een beeldbank op met consistent beeld. Dat is een voorraad stockfoto’s van jou die je onbeperkt kunt inzetten voor je website en je social media. Omdat je kiest voor bedrijfsfotografie krijg je consistent beeld. Jolanda Kleij, bedrijfsfotograaf uit Tolbert, zorgt tot slot dat haar nabewerking van gemaakte bedrijfsfoto’s past bij jouw huisstijl. Uiteindelijk past dan alles bij elkaar, jij, jouw huisstijl en jouw beeldbank met bedrijfsfoto’s.

Ten derde: Herkenbaarheid

Doordat er een consistente aanpak is en jij je eigen en persoonlijke stockfoto’s kunt gebruiken, is er eenheid. Kortom, jouw website en social media zullen herkenbaarheid van jou en jouw bedrijf opleveren.

Ten vierde: Onderscheidend

Veel ondernemers maken gebruik van stockfotografie. Dat zegt echter helemaal niets over hun of hun bedrijf. De klant weet bijvoorbeeld niet met wie hij te maken krijgt. Wie eigen beeldbankfoto’s gebruikt zal zich onderscheiden, want daarmee geef je het signaal af dat je klantencontact belangrijk vindt. Bovendien presenteer je je als een professionele en serieuze ondernemer.

Ten vijfde: Onbeperkt inzetbaar

Je hoeft bijvoorbeeld niet steeds een andere stockfoto te zoeken die uitbeeldt wat jij wilt communiceren. Wanneer ik zakelijke bedrijfsfoto’s van en voor jou maak heb je voor ieder moment goed beeld tot je beschikking. Dit kun je dan onbeperkt inzetten.

fotograaf Groningen -bedrijfsfotografie voor de website van een schoonheidsspecialist

Beeldbank

Als bedrijfsfotograaf in Tolbert Groningen help ik jou met het maken van een beeldbank van en voor jou en jouw bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat je een goed assortiment zakelijke foto’s tot je beschikking hebt, in te zetten op jouw zakelijke website en social media.

Werkwijze bedrijfsfotograaf Groningen

Bij mij, bedrijfsfotograaf in Tolbert, Groningen, kom je eerst vrijblijvend kennismaken. We bespreken jouw wensen en vragen. Bijvoorbeeld: wat is het doel van de zakelijke foto’s, wat wil je communiceren? Hoe zijn de kleuren van de huisstijl? Worden de bedrijfsfoto’s digitaal gepresenteerd of in gedrukte vorm? Kortom, dat zijn allemaal belangrijke items die we zullen bespreken.
Daarna stellen we een plan op, stuur ik jou een offerte en maken we afspraken.

Portretfotografie

Behalve bedrijfsfotografie maakt portretfotografie ook deel uit van mijn aanbod in zakelijke fotografie. Uiteraard kan dit deel uitmaken van een zakelijke bedrijfsfotoshoot.

Header fotografie

Header fotografie maakt onderdeel uit van bedrijfsfotografie. Het zijn foto’s in speciale maten, zodat ze als omslagfoto, de header, van de website of social media pagina gebruikt kunnen worden. Misschien is dit alles wat jij nodig hebt, ook daarvoor kun je mij bellen.

Professionele nabewerking

Na de zakelijke fotoshoot stuur ik jou de ruwe en onbewerkte bestanden. Jij kiest uit welke foto’s je wilt gebruiken en die ga ik vervolgens verder ontwikkelen middels een professionele nabewerking.

Levering

Je ontvangt de bedrijfsfoto’s in het afgesproken formaat en kunt ze downloaden vanuit de galerij in jouw persoonlijke klantportaal.

Bedrijfsfotografie

€ 250

vanaf - prijzen zijn excl. BTW

Voorgesprek

1,5 uur fotografie

ieder uur extra fotografie € 175

excl reis- en parkeerkosten

reiskosten en reistijd € 0,55/km