Skip to main content

HEADERFOTOGRAAF GRONINGEN

headerfotograaf

Wat doet een headerfotograaf

Als headerfotograaf in Groningen verzorg ik voor jou de foto die bovenaan jouw website staat. Of de foto boven je LinkedIn profiel. Maar ook jouw omslagfoto op Facebook is een headerfoto. Een headerfoto is het eerste beeld dat een mogelijke klant op jouw website aantreft. Dat betekent dat deze bannerfoto een belangrijke foto is, want je kunt maar eenmaal een eerste indruk maken.

Beeldtaal

Een professionele foto communiceert. Wat wil je laten zien van jouw bedrijf? Wat voor indruk wil je de klant meegeven? Wat wil je uitstralen? Dat probeer je allemaal via de headerfoto te vertellen, nog voor er een letter tekst aan te pas is gekomen.

Geen stockfotografie

Hieruit volgt dat stockfotografie gebruiken als header een gemiste kans is. Het laat niets van jouw kwaliteiten zien en met een beetje pech gebruiken je concollega’s hetzelfde beeld. Professionele fotografie voor een bedrijf draagt daarom bij aan het neerzetten van een goede branding. Behalve dat ik header fotograaf ben kan ik jou uiteraard ook met de rest van jouw brandingfoto’s helpen.

Waarmee houdt een headerfotograaf rekening

Headerfotograaf Groningen wil graag voor de fotoshoot contact hebben met jouw webdesigner. Ik heb informatie nodig betreffende de beeldverhouding en de afmetingen van de header. Dat is nodig om te zorgen dat de belangrijke informatie niet buiten het beeld gaat vallen, want een headerfoto is vaak een lage foto. Ook houd ik er rekening mee of er tekst op het beeld gezet gaat worden en zo ja, op welke plaats dat dan gebeurt.

Werkwijze

We bespreken samen waarvoor je headerfoto’s wilt gebruiken. Dat kan op je website zijn, maar ook op Facebook, LinkedIn of een ander platform. Wil je een foto of wil je meerdere, zodat je op iedere pagina van je website een andere foto kunt gebruiken? Moet er tekst op de foto komen? Wat zijn de kleuren van de huisstijl?
Met het antwoord op deze vragen stellen we een plan op.

Professionele nabewerking

Na de fotoshoot stuur ik jou de ruwe en onbewerkte bestanden. Jij kiest de foto’s je wilt gebruiken, deze ga ik vervolgens verder ontwikkelen middels een professionele nabewerking.

Levering

Ieder platform hanteert een ander formaat headerfoto. Ik zorg ervoor dat jij de foto’s in het juiste formaat per afgesproken platform ontvangt. Wanneer de foto’s klaar zijn zet ik deze in een galerij in jouw persoonlijk klantportaal, van waaruit je ze kunt downloaden.

headerfotografie

170

bedragen zijn excl. BTW

Voorgesprek

1 header foto in afgesproken formaat

excl reis- en parkeerkosten

reistijd en ~kosten € 0,55/km

headerfotografie

275

bedragen zijn excl. BTW

Voorgesprek

3 header foto’s in afgesproken formaat

excl reis- en parkeerkosten

reistijd en ~kosten € 0,55/km

headerfotografie

400

bedragen zijn excl. BTW

Voorgesprek

5 header foto’s in afgesproken formaat

excl reis- en parkeerkosten

reistijd en ~kosten € 0,55/km