Skip to main content
 

portfolio bedrijfsfotografie

Ludwig Kliniek

Voor de Ludwig Kliniek in Bedum verzorgde ik een complete beeldbank met portretfoto’s van de medewerkers, foto’s van de dienstverlening en van kliniek zelf.

Ingrid Dekker

Ingrid Dekker Administratie Paramedici had in principe al prima foto’s voor haar website. Ze was alleen niet tevreden over de kwaliteit daarvan en zou graag dezelfde foto opnieuw gemaakt willen hebben. We hebben ons gebogen over kleurgebruik in combinatie met haar logo en hebben een remake gedaan.

Linda Dool

Linda Dool, Dé groene beauty expert, heeft al eerder foto’s door mij laten maken. Haar bedrijf groeit en ontwikkelt en ze wilde daar passende foto’s bij hebben. Het thema van deze beeldbank fotoshoot was ontspanning in de natuur.

oranjerie

Oranjerie Zeijen organiseerde een midsummerfair. Zij wilden een serie foto’s daarvan om te gebruiken op hun website.

Terecht Gesteld

Het bestuur van Terecht Gesteld, het Gronings Juridisch Faculteitsblad, wilde verandering aanbrengen in het faculteitsblad. Zij wilden onder andere profielfoto’s te plaatsen bij de geschreven artikelen. Die foto’s wilden zij ook kunnen gebruiken voor hun eigen LinkedIn pagina. Voor de website moest er een groepsfoto komen. Het liefst op een mooie en herkenbare plaats in Groningen.

food & motion

Website foto’s voor personal trainer Gustaw Kurkowski en zijn bedrijf Food & Motion uit Groningen.
Deze serie is van zijn bootcamptraining.

Tom Wijmenga

Tom Wijmenga is squash coördinator. Hij squasht, geeft trainingen, organiseert competities en adviseert squashcentra.
Hij had websitefoto’s en profielfoto’s nodig. Zijn karakter moest zichtbaar zijn in de foto’s.

imc weekendschool

Na drie jaar IMC Weekendschool is er een feestelijke diploma-uitreiking. Als geschenk van de school ontvangen jongeren uit achterstandswijken een portretfoto bij hun diploma, ter herinnering aan het groeiproces dat ze als persoon doorgemaakt hebben op deze school.

SV CLIO GRONINGEN

Het bestuur van de internationale studievereniging Clio vroeg mij hun bestuursfoto te maken.
Net als het bestuur van Esperia hebben zij zich het hoofd gebroken over een leuke locatie; we zijn in een parkeergarage beland.

SV ESPERIA GRONINGEN

Ook het bestuur van de internationale studievereniging Esperia vroeg mij om hun bestuursfoto te maken.
Dit bestuur koos als locatie de Hortus in Haren.

dispuut spes patriae

Spes Patriae is een dispuut van sv Dizkartes in Groningen. Ieder jaar wordt het dispuut uitgebreid met een nieuwe lichting studenten, die volgens streng voorschrift op de foto moeten.

logopedist a.bakker

Andrea Bakker had bedrijfsfoto’s nodig voor haar website Logopedie Veendam.
Zij wilde interieurfoto’s van haar praktijk, portretfotografie en illustratieve foto’s bij haar tekst laten maken.

linda dool

Linda Dool vroeg mij om interieurfoto’s van haar schoonheidssalon te maken. Ook wilde ze een beeldbank van portretfoto’s van zichzelf hebben en specifieke foto’s die zij als header foto op haar website en social media zou kunnen inzetten.

tijdloos beauty

Ria Nijburg had interieurfoto’s nodig van haar salon, portretfoto’s en een foto van de beauty award die zijn gewonnen had.