Skip to main content

EVENTFOTOGRAAF GRONINGEN

eventfotografie

Eventfotograaf Groningen

Als eventfotograaf in Groningen kom ik op uiteenlopende feesten. Ik fotografeer graag een verjaardag of een jubileum. Ook fotografeer ik congressen of bedrijfsfeesten. Of bijvoorbeeld de opening van een bedrijf, de lancering van een product. Samengevat al die feesten en bijeenkomsten waar waarde aan wordt gehecht en waarvan men een blijvende herinnering wil hebben.

Waarom een eventfotograaf

Ik lever als eventfotograaf meerwaarde voor jouw bedrijf: gasten kunnen de geleverde feestfoto’s gemakkelijk delen, wat jouw bedrijf meer exposure geeft. Bovendien vinden gasten het vaak leuk om op de foto te gaan; ze hebben zich  netjes gekleed en hun best gedaan op hun uiterlijk. De gemaakte foto’s kunnen goed gebruikt worden als marketing materiaal op de website of nieuwsbrief.
Dat geldt ook voor feesten en events in de privésfeer; de reden dat ik als feestfotograaf ingehuurd word is meestal omdat het een belangrijk feest is voor de betrokkenen, waar men tastbare herinneringen van wil hebben. Of omdat men afscheidsfoto’s van iemand wil hebben.

Doel van de foto’s

Voor ik voor jou aan de slag ga wil ik graag wat meer weten over het event of feest. Waarom is het georganiseerd, wat gaat er met de foto’s gebeuren en om wie draait het event? Met deze informatie weet ik waar en op wie ik moet letten, waar de focus van de fotografie moet liggen en wat voor sfeer ik moet vangen.
Om een voorbeeld te geven: iemand vroeg mij haar laatste verjaardagsfeest te fotograferen, want diegene had niet lang meer te leven. Ze vertelde mij dat het niet de bedoeling was dat dit een afscheidsfeestje zou zijn, maar een echt verjaardagsfeest. Ik zorgde er dan ook voor dat ik een vrolijke sfeer fotografeerde, die van een feestje. Het verdriet bleef buiten beeld.

Werkwijze

We bespreken samen wat de achtergrond van het event is en waar de fotografie voor bedoeld is. Hoe de foto’s geleverd moeten worden. Wat eventuele speciale wensen zijn. Op basis daarvan stuur ik een vrijblijvende offerte.

Levering

De foto’s worden geleverd zoals we vooraf besproken hebben.
Fotografie is altijd inclusief professionele nabewerking en onbeperkt gebruiksrecht voor de opdrachtgever.

Extra service mogelijkheden

Gebruiksrechten van foto’s door derden
Het is mogelijk de foto’s voor gebruik aan één of meerdere relaties beschikbaar te stellen. In beginsel ontvangt alleen de opdrachtgever gebruiksrecht. Desgewenst kan de opdrachtgever het gebruiksrecht voor derden afkopen. De opdrachtgever regelt de distributie.
Kosten: € 250 per event, ongeacht aantal foto’s.

Opbouwen studio op locatie
Voor portretfotografie
€ 125

Fotoboek van het event
Voor op de koffietafel, of als relatiegeschenk
Ontwerp: € 200
Drukkosten: afhankelijk van het gekozen boek en de oplage

Second Shooter
Een extra fotograaf voor grotere evenementen of complexe opdrachten. Ik werk met verschillende collega’s, met ieder hun eigen stijl. Afhankelijk van het event zoek ik een daarvoor geschikte collega.
De prijs is afhankelijk van de locatie en duur van het event .

Health-I-Care-UMCG-2017-Jolanda Kleij Fotografie 34

14e Noordelijke bijscholingsdag NVAM

In mei 2017 werd voor de 14e keer een NVAM Masterclass georganiseerd. De organisatie werd deze keer verzorgd door de afdeling anesthesie van het Tjongerschans Ziekenhuis Heerenveen en vond plaats in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen.

Opera ‘La Traviata’ in boerenschuur

De opera werd in augustus 2019 uitgevoerd in een grote boerenschuur op het Groninger Hogeland. Het optredende gezelschap was een mix van professionele artiesten en amateurs. Vanwege de ruimte was er maar een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar, toeschouwers zaten echt ín de voorstelling.

Health-I-Care krijgt bezoek van EU

Een persreis i.o.v. de EU, om het Health-I-Care project van projectleider prof. dr. Alex W. Friedrich te leren kennen. Mij is gevraagd foto’s van dit bezoek te maken en ook foto’s die ter illustratie bij de artikelen van de journalisten geplaatst konden worden. Hiervoor kregen wij toegang tot het laboratorium in het UMCG.

10e Noordelijke bijscholingsdag NVAM

In mei 2013 werd voor de 10e keer de NVAM Masterclass georganiseerd.
Uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement, waar inmiddels anesthesiemedewerkers uit het hele land naartoe komen.
Deze masterclass vond plaats in het Martiniplaza in Groningen.

Event business fotografie

250

prijzen excl. BTW

1,5 uur fotografie op locatie

€ 170 per uur extra

levering als afgesproken

excl. reis- en parkeerkosten

reiskosten en reistijd 0,55/km