Skip to main content
 

trouwfotograaf Groningen

voor Kleine bruiloft of Elopement fotografie

 

oog hebben voor alle kostbare momenten

Kleine bruiloft of elopement fotografie

 

warme en kleurrijke foto's

Kleine bruiloft of elopement fotografie

Kleine bruiloft of elopement fotografie is de trouwfotografie die ik vanaf 2024 bied.

Kleine bruiloft of elopement fotografie

Kenmerk: een kleine en intieme trouwerij. Of met een klein aantal gasten, of samen er vandoor gaan en op een door jullie gekozen plek samen jullie verbintenis aangaan.
Beide varianten zijn bijzonder en daarom bij uitstek geschikt voor een mooie trouwreportage. Die momenten wil je kunnen herbeleven en delen met de familie en vrienden die er niet bij aanwezig waren.

Kleine bruiloft

Hebben jullie geen zin in een groot feest en vieren jullie liever een kleine bruiloft? Dan ben ik je fotograaf. Ik kom voor een paar uurtjes en fotografeer de voor jullie belangrijkste momenten. Dat kan variëren van de ceremonie, de proost en de trouwreportage tot alleen een trouwreportage en wat familiefoto’s. Dat bespreken we van tevoren, wanneer we met elkaar kennismaken.

Elopement

Misschien willen jullie samen trouwen, zonder gasten erbij. Heel intiem en op elke locatie die je wenst, want je hoeft immers geen rekening te houden met een grote groep gasten. Super romantisch toch?! Ik kom jullie elopement graag fotograferen, zodat deze herinneringen tastbaar worden en achteraf gedeeld kunnen worden met jullie familie en vrienden.

Kleine bruiloft of elopement fotografie vertelt jullie verhaal 

Door de gesprekken die wij vooraf zullen hebben, ken ik jullie verhaal en de verwachtingen van jullie kleine bruiloft of elopement. Dat geeft mij context om jullie verhaal te kunnen vertellen, de zogenaamde visual storytelling fotografie. De details, de interacties, de gewisselde blikken, de emoties; dat zijn belangrijke ingrediënten voor het totale verhaal.
Het resultaat zal jullie eigen boek zijn; een prachtig trouwalbum, waarin het verhaal van jullie liefde en jullie kleine bruiloft of elopement wordt verteld.

groot luxe trouwalbum met bijpassende lederen opbergdoos
Bruidsfotografie; trouwfotograaf bij emotioneel moment bij bruid en moeder van de bruid.
Bruidsfotografie; trouwfotograaf bij emotioneel moment bij bruid en moeder van de bruid.

Een second shooter bij

Kleine bruiloft of elopement fotografie?

Ook al kiezen jullie voor een kleine bruiloft of elopement, het kan zijn dat een  second shooter meerwaarde heeft voor jullie.
Twee trouwfotografen betekent namelijk geen twee maar vier ogen op jullie mini bruiloft of elopement! Stel je voor: wij zien alles, zijn overal en kunnen op die manier alle mooie momenten en emoties vangen. Dat begint al tijdens de voorbereidingen; omdat wij ons opsplitsen kunnen we het voorbereiden van de bruid, maar ook het aankleden van de bruidegom fotograferen. Vooraf heb je geen idee over wat een bijzondere gebeurtenis dat is en wat een hoop emoties daarbij komen kijken, daarom is het zó waardevol om dat later van elkaar terug te kunnen zien.

Wat waren jullie geweldig! Wat waren wij blij dat jullie bij onze trouwdag aanwezig waren. Zulke leuke, grappige, bijzondere ideeën wat heeft geleid tot enorm mooie en bijzondere trouwfoto's. Tijdens het eerste gesprek al gelijk een enorm klik ...bijzonder! Maar juist door deze klik was het helemaal niet meer spannend dat jullie de hele trouwdag ons gingen fotograferen...het verliep allemaal zo smooth...alles maar dan ook alles was goed, fijn, genieten met jullie! Inmiddels ons prachtige fotoalbum ontvangen...je merkt dat alles met liefde is gedaan en gemaakt! Jolanda & Mirjam bedankt voor alles! Liefs Gerard & Marloes

Gerard & Marloes

Op de mooiste dag van ons leven hadden wij iemand nodig die deze mooie dag vast zou leggen alsof je die dag er zelf bij was. En dat hebben de fotografen van Kleij en Co perfect gedaan. Op de dag van de bruiloft waren Jolanda en Janet de hele dag bij ons. In de ochtend was de een bij mij en de ander bij mijn toekomstige echtgenoot. Omdat wij op beide locaties een fotograaf hadden, zijn de momenten die we zelf misten mooi vastgelegd. Daarom waren wij echt blij dat we twee bruidsfotografen hadden.
De bruidsfoto’s zijn spontaan en vol emotie vast gelegd. Daardoor herbeleef je, bij het zien van de foto’s, het gevoel en de liefde van die dag weer.
Jolanda en Janet zijn twee fotografen met wie het heel plezierig werken is. Ze denken met je mee en hebben leuke ideeën. Voor ons was deze dag niet alleen een mooie herinnering in onze gedachten, maar blijft hij voor altijd bij ons met alle mooie momenten die zijn vast gelegd door deze fotografen, Kleij en Co.

Erik & Suzanne

Wat zijn we blij en dankbaar dat wij deze fotografen hebben mogen ontmoeten en dat zij onze bruiloft wilden vastleggen. Vanaf het begin tot het eind hebben ze mee gedacht en ze deden net dat stapje extra en wisten al onze emoties perfect vast te leggen, waar wij heel dankbaar voor zijn. De kennismaking was direct ontspannen en voelde vertrouwd. En we zijn ontzettend blij met de foto’s en het album. Zeker aan te raden!

Martijn & Nelleke

Wij zijn supertevreden! Van begin tot eind een heel fijne en flexibele samenwerking, mooie bruidsfoto's met veel aandacht voor onze persoonlijke wensen en gewoon heel prettige, relaxte dames om erbij te hebben op onze trouwdag! Wij bevelen ze van harte aan!!

Peter & Eva

Janet & Jolanda hebben onze bruiloft geweldig gefotografeerd! Twee super leuke enthousiaste creatieve dames! Ze nemen echt de tijd om mooie foto's te maken! Onze dag was echt compleet met deze twee dames!

Robin & Bianca
Voorbereidingen van de bruidegom op zijn trouwdag, das strikken.

Kennismaking

Ik kom bij jullie thuis (of jullie komen naar mijn fotostudio in Tolbert) om kennis te maken en jullie wensen te bespreken. Ik ben nieuwsgierig naar jullie, dus ik zal veel vragen hebben.  Bijvoorbeeld: hoe zijn jullie samen, op wat voor manier staan jullie in het leven, wie zijn jullie beste vrienden en wie zijn dierbare familieleden. Met die informatie weet ik welke trouwfoto’s belangrijk voor jullie zullen zijn en zorg dat ik die in de trouwreportage opneem.
We bespreken of jullie een of twee fotografen wensen en jullie krijgen volop de gelegenheid om te bladeren in de trouwalbums die ik heb gemaakt.

De trouwfoto’s van jullie mini bruiloft

Het maakt niet uit hoe klein jullie bruiloft of elopement was, ik zorg voor een mooi fotoalbum met jullie trouwfoto’s. Jullie keuze voor de vorm van jullie bruiloft is een bewuste keuze geweest en het is heel waardevol om die mooie momenten later nog heel vaak te kunnen bekijken. Er zit altijd een fotoalbum inbegrepen bij kleine bruiloft en elopement fotografie. Wanneer jullie later besluiten een groter album te willen hebben met nog meer foto’s erin, dan zijn er talloze mogelijkheden. Ik laat ze jullie graag zien.

Fotoalbum

Ik geloof in fotoalbums. Jullie krijgen de reportage van jullie kleine bruiloft of elopement fotografie digitaal geleverd, maar zelf vind ik dat storytelling bruidsfotografie het mooist tot zijn recht komt in een mooi fotoalbum. Daarom lever ik standaard digitale foto’s EN een fotoalbum. Om heerlijk in te kunnen bladeren en het aan iedereen te kunnen laten zien. En om de hele trouwdag zo nog vele malen te kunnen herbeleven.

Afdrukservice

Natuurlijk willen jullie de mooiste foto van jullie mini bruiloft of elopement ergens aan de muur hangen: hoe groter hoe beter. Ook daar kan ik jullie bij helpen.

Behalve fotoalbums lever ik ook fotoafdrukken, wall art, fotocanvas, op maat gemaakte fotolijsten en portretboxen.

Bij de oplevering van de bruidsreportage vertel ik jullie er graag alles over en laat jullie zien wat de mogelijkheden zijn.

Tarieven

Wat voor reportage willen jullie hebben van jullie mini bruiloft of elopement?

Kiezen jullie voor een of twee fotografen?

Mail mij gerust jullie wensen, ik maak dan voor jullie een op maat gemaakt tarief en overleg dat met jullie in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Voorbeeldpakket

600

1 fotograaf

·  Kennismakingsgesprek
·  Tot 2 uur fotografie
·  Binnen 48 uur een preview van 5 foto’s
·  Alle door mij geselecteerde en zorgvuldig
bewerkte foto’s
.  Een feestelijk oplevermoment van de reportage
·  Een linnen mini album van 15 x 20 cm met 8 spreads
·  Online gallery toegankelijk en downloadbaar
voor vrienden en familie op hoge resolutie

Bruidsfotografie; trouwfotograaf; Mooie wolken boven het Middag-Humsterland geven een prachtige achtergrond voor de bruidsreportage De bruidssluier waait mooi omhoog door de wind.