Skip to main content
 

trouwfotograaf Groningen

voor Kleine bruiloft of Elopement fotografie

 

oog hebben voor alle kostbare momenten

Kleine bruiloft of elopement fotografie

 

warme en kleurrijke foto's

Portfolio trouwfoto’s bekijken

Leuk dat je trouwfoto’s komt kijken! Wanneer je op de foto klikt zie je de totale foto en ook in groter formaat. Zoals je zal opvallen houd ik van warme en kleurrijke trouwfoto’s, maar ook van “vette” zwartwit foto’s. Vierkante uitsneden: ik ben er dol op. Jullie niet? Geen enkel probleem; meld mij dat even, dan houd ik daar rekening mee. Veel kijkplezier!

R&W

 

hadden een prachtige trouwdag, tussen een hoop regenachtige dagen door. Rijdend in een fantastische oldtimer, dwars door de mooie landerijen in het Westerkwartier zoals bijvoorbeeld Kommerzijl, het Nederlandse Toscane. Er was enig oponthoud onderweg door een paar onwillige koeien bij Aduarderzijl, wat nog even spannend werd toen ze ontsnapten en in de richting van ons bruidspaar renden. Het huwelijk vond plaats in Garnwerd aan Zee, evenals het trouwfeest. De trouwceremonie was af en toe hilarisch, maar verder vooral heel liefdevol. De dag werd afgesloten met een gezellige trouwparty.

G&M

 

Dit was zo’n mooie bruiloft om te fotograferen. Hoe fijn wanneer er na verdriet toch weer een nieuwe liefde mogelijk blijkt te zijn. Het was een prachtige dag en het bruidspaar was een prachtig stel. Ik werkte samen met mij second shooter, zodat we allebei een mooie serie storytelling foto’s hadden van de voorbereidingen van de bruid en de voorbereidingen van de bruidegom. De liefde spatte ervan af, ook bij alle kinderen van dit samengestelde gezin. De ceremonie was ontroerend, het trouwfeest was een knalfuif en de bruidsreportage op de dijk was hilarisch!

J&G

Dit bruidspaar had gekozen voor een kleine bruiloft. De trouwceremonie en de receptie vond plaats op het binnenplaatsje achter hun huis, dat zij omgetoverd hadden tot een intieme trouwlocatie. Ze hadden mij gevraagd een kleine trouwreportage te fotograferen, die moest bestaan uit een bruidsreportage, een verslag van de trouwceremonie, de borrel en een paar groepsfoto’s.

E&S

 

Een prachtig jong stel, net ouders geworden van hun eerste kindje. Oma had voor hun zoontje een pakje genaaid van dezelfde stof als waar zijn vaders pak van was gemaakt, superschattig! We waren met twee fotografen, zodat we ons konden opsplitsen bij het fotograferen van de voorbereidingen van bruid en bruidegom.

T&H

 

Dit bruidspaar trouwde voor de wet in het mooie stadhuis van Dokkum. Voor de kerk trouwden zij in Anjum. Als trouwvervoer hadden zij voor een tuktuk gekozen, wat was dat ontzettend leuk!

P&E

 

Er zijn maar weinig bruidsparen die kiezen voor een bruiloft in de winter. Dit stel deed dat wel en het was fantastisch! Hun trouwdag was zo’n zonnige en vrieskoude dag. De ijsbaan in Noordlaren had nét voor het eerst de deuren opengegooid toen we erlangs reden, op weg naar de kerk waar zij zouden trouwen. Uiteraard hebben we even een tussenstop gemaakt om een memorabele bruidsfoto op de ijsbaan te maken. De huwelijksplechtigheid was in het kerkje in Noordlaren, de proost met taart in het dorpshuis en de dag werd afgesloten met een gezellig diner bij Voilà in Groningen.