Skip to main content
 

trouwfotograaf Groningen

Voor een storytelling beeldverhaal van jullie bruiloft

 

we zien alle kostbare momenten

 

warme en kleurrijke foto's

Portfolio trouwfoto’s bekijken

Leuk dat je trouwfoto’s komt kijken! Wanneer je op de foto klikt zie je de totale foto en ook in groter formaat. Zoals je zal opvallen houd ik van warme en kleurrijke trouwfoto’s, maar ook van “vette” zwartwit foto’s. Vierkante uitsneden: ik ben er dol op. Jullie niet? Geen enkel probleem; meld mij dat even, dan houd ik daar rekening mee. Veel kijkplezier!

R&W

 

hadden een prachtige trouwdag, tussen een hoop regenachtige dagen door. Rijdend in een fantastische oldtimer, dwars door de mooie landerijen in het Westerkwartier zoals bijvoorbeeld Kommerzijl, het Nederlandse Toscane. Er was enig oponthoud onderweg door een paar onwillige koeien bij Aduarderzijl, wat nog even spannend werd toen ze ontsnapten en in de richting van ons bruidspaar renden. Het huwelijk vond plaats in Garnwerd aan Zee, evenals het trouwfeest. De trouwceremonie was af en toe hilarisch, maar verder vooral heel liefdevol. De dag werd afgesloten met een gezellige trouwparty.

G&M

 

Dit was zo’n mooie bruiloft om te fotograferen. Hoe fijn wanneer er na verdriet toch weer een nieuwe liefde mogelijk blijkt te zijn. Het was een prachtige dag en het bruidspaar was een prachtig stel. Ik werkte samen met mij second shooter, zodat we allebei een mooie serie storytelling foto’s hadden van de voorbereidingen van de bruid en de voorbereidingen van de bruidegom. De liefde spatte ervan af, ook bij alle kinderen van dit samengestelde gezin. De ceremonie was ontroerend, het trouwfeest was een knalfuif en de bruidsreportage op de dijk was hilarisch!

J&G

Dit bruidspaar had gekozen voor een kleine bruiloft. Voor beiden betrof het een tweede huwelijk. Dat wilden zij vieren, maar in kleine kring. De trouwceremonie en de receptie vond plaats op het binnenplaatsje achter hun huis, wat zij omgetoverd hadden tot een intieme trouwlocatie. Ze hadden mij gevraagd een kleine trouwreportage te fotograferen, die moest bestaan uit een bruidsreportage, een verslag van de huwelijksceremonie, de borrel en een paar groepsfoto’s. Over de bruidsreportage waren ze heel duidelijk: het fotograferen moest op twee locaties plaatsvinden. Allereerst op het strandje bij Delfzijl/Farmsum, de geboorteplaats van de bruid. En dan met de chemische industrie op de achtergrond. Heel iets anders dan de gebruikelijke romantische locaties, maar zeker met het weer dat we die dag hadden leverde dat spectaculaire foto’s op. Daarna naar de mijnenveger, die in de haven van Delfzijl ligt. De bruid heeft daar een band mee en wilde daarom erg graag daar een deel van de reportagefoto’s maken. Apart en ontzettend leuk!!

E&S

 

Een prachtig jong stel, net ouders geworden van hun eerste kindje. Oma had voor hun zoontje een pakje genaaid van dezelfde stof als waar zijn vaders pak van was gemaakt, superschattig! We waren met twee fotografen, zodat we ons konden opsplitsen bij het fotograferen van de voorbereidingen van bruid en bruidegom. Ze hadden specifieke wensen betreffende de locaties voor de bruidsreportage, een daarvan was bij een molen. Nu is mijn man vrijwillig molenaar op een molen die op de route van het bruidspaar lag, dus de dag voor de bruiloft hebben we samen zijn molen “in de vreugd” gezet.

T&H

 

Dit bruidspaar trouwde voor de wet in het mooie stadhuis van Dokkum. Voor de kerk trouwden zij in Anjum. Als trouwvervoer hadden zij voor een tuktuk gekozen, wat was dat ontzettend leuk! Helaas hadden ze een druk programma en grote afstanden te overbruggen, dus gunden ze zich weinig tijd om onderweg foto’s te maken. We hebben achter hun aan gescheurd en hebben ze af en toe bijna klem moeten rijden om ze op de foto te kunnen zetten, hahaha ;).

P&E

 

Er zijn maar weinig bruidsparen die kiezen voor een bruiloft in de winter. Dit stel deed dat wel en het was fantastisch! Hun trouwdag was zo’n zonnige en vrieskoude dag. De ijsbaan in Noordlaren had nét voor het eerst de deuren opengegooid toen we erlangs reden, op weg naar de kerk waar zij zouden trouwen. Uiteraard hebben we even een tussenstop gemaakt om een memorabele bruidsfoto op de ijsbaan te maken. De huwelijksplechtigheid was in het kerkje in Noordlaren, de proost met taart in het dorpshuis en de dag werd afgesloten met een gezellig diner bij Voilà in Groningen.