Skip to main content

Een winterse bruiloft

By 7 januari 2022januari 10th, 2022bruidsfotografie, trouwfotografie

Trouwen in de winter

Er zijn niet veel stellen die trouwen in hartje winter. Na trouwfotograaf geweest te zijn op deze bruiloft ben ik echter helemaal fan! Op een winterse en ijskoude dag begin januari gaven Peter en Eva elkaar het jawoord. Zij trouwden in een mooi klein kerkje in Noordlaren, de Bartholome├╝skerk. Voor die tijd wilden ze trouwfoto’s maken op het station in Groningen. Dat was een barre fotoshoot!

BRUIDSFOTO’S OP STATION GRONINGEN

Als trouwfotograaf in Groningen wilden we op een creatieve manier de drukte op het treinstation onderdeel laten uitmaken van mooie bruidsfoto’s. Het station van Groningen is een mooi gebouw en het bruidspaar zag er prachtig uit, dus dat zou moeten lukken. Voorwaarde was echter wel dat de bruid en bruidegom een aantal seconden onbeweeglijk stil zouden moeten staan en dat viel beslist niet mee: huiveren in je trouwjurk en toch niet bewegen! De ceremoniemeester vloog af en aan met dekentjes en warme koffie, die wij met een vooruitziende blik bij haar besteld hadden. Maar wat we voor ogen hadden is gelukt, een mooie trouwreportage op het station van Groningen.

TROUWFOTO OP IJSBAAN IN MIDLAREN

Tijdens de rit van Groningen naar Noordlaren bleek dat de ijsbaan in Noordlaren n├ęt geopend was, voor het eerst dit jaar. Dat was een kans die het bruidspaar niet wilde missen: een trouwfoto op natuurijs!