Skip to main content

Hoe gaat een boudoir fotoshoot in Groningen?

By 14 februari 2022november 17th, 2022beauty boudoir
Boudoir fotoshoot in groningen

Vraag jij je nou ook wel eens af hoe zo’n boudoir fotoshoot in Groningen in zijn werk gaat? Ik leg je als boudoir fotograaf in Groningen heel graag uit wat je kunt verwachten van zo’n fotoshoot in lingerie. En natuurlijk ook waarom het een heel goed idee is om een boudoir shoot te boeken!

Boudoir fotoshoot in Groningen – in de fotostudio in Tolbert

Als je een boudoir fotoshoot in Groningen wilt boeken, dan kom je naar mijn fotostudio in Groningen voor de shoot. Wanneer je contact opneemt, hebben we eerst een gesprek. Ik wil graag dat jij je op je gemak voelt bij mij. Als de klik er is dan leg ik precies uit hoe de shoot werkt en laat ik het album zien dat bij de shoot zit. Daarnaast wil ik natuurlijk van alles van jou weten. Waarom boek je een  glamour boudoir fotoshoot in Groningen? Is er een speciale gelegenheid of een gedachte die je hebt waar deze shoot bij past? Is de shoot voor jezelf of misschien als cadeau? En ik wil natuurlijk weten wat jij mooi vindt!

Helemaal naar wens – Boudoir fotoshoot in Groningen

PAKKETTEN EN PRIJZEN

Ik maak een appgroep aan met jou, mijzelf en de visagist. Zij kan dan goed voorbereiden wat er nodig is om jou de perfecte make-up look te geven. We kunnen op die manier ook even kennis maken. Visagist en haarstylist Lotte, met wie ik samenwerk, is super lief en luistert heel nauwkeurig naar jouw wensen. Ook kies je van tevoren de kleuren en stijl van je boudoir fotoshoot, want hoe wil jij graag op de foto in je ondergoed? Wil je items laten terugkomen? Wat voor soort kleding wil je dragen? Welke kleuren vind je mooi? En je kunt natuurlijk ook een lingerie fotoshoot doen als je zwanger bent. Je maakt op pinterest een moodboard met wat jij mooi vindt. Zo zijn we samen helemaal voorbereid.

Warm en comfortabel – boudoir fotoshoot Groningen

In mijn fotostudio in Tolbert is het lekker warm en rustig. We nemen alle tijd om je op je gemak te laten voelen. Als je binnenkomt is er koffie/thee en lekkers en kletsen we lekker een beetje. We bekijken de lingerie setjes voor de fotoshoot en bepalen de volgorde van de fotoshoot. De visagiste doet je haar en make-up. Tijdens het make-uppen kun je heerlijk ontspannen terwijl ik de fotostudio klaar maak. De glamour fotoshoot duurt inclusief haar en make-up ongeveer 3,5/4 uur. Natuurlijk is er tussendoor tijd voor pauze en wat eten en drinken.

MEER INFO

Na de Fotoshoot

Ik zeg altijd: plan wat leuks voor na de shoot, want je zit helemaal mooi in de haar en make-up 😉 Maar ik kan me ook voorstellen dat je juist een beetje moe bent na de boudoirshoot, dus lekker ontspannen is ook een goed idee. Ik doe dat niet, want ik ga natuurlijk met je foto’s aan de slag! Ik maak een selectie en ga die foto’s tot in detail bewerken. Per foto besteed ik heel veel tijd en aandacht aan de edit om het echt glamour foto’s te laten zijn. Als ik klaar ben, dan kom je weer terug in de studio en dan presenteer ik je de foto’s. Je kunt dan bepalen wat je – naast het album dat je al krijgt – nog wilt bij bestellen. Denk bijvoorbeeld aan de digitale bestanden, vergrotingen, afdrukken, fotoboxen, albums en meer.

PORTFOLIO