Newbornfotografie

TASTBARE HERINNERINGEN

Newbornfotografie is waardevol.

Ieder kind verdient een eigen fotoalbum. Een boek voor het leven, met daarin beelden van een periode waar hij of zij zelf geen bewuste herinneringen aan heeft. Het laat zien waar het kind vandaan komt en dat is goed voor het zelfbeeld van het kind.

Daarnaast natuurlijk ook voor jouzelf; jouw kindje groeit zo onvoorstelbaar snel, na een paar weken is het prille er alweer af. Weet je nog? Die hele kleine vingertjes, teentjes? Die kleine zachte donshaartjes? Dat is weg voordat je je het bijzondere daarvan realiseert.

Daarom bestaat er newbornfotografie.
Ik maak graag foto’s van jouw kindje om die bijzondere beelden te kunnen bewaren.

(En al die smartphonefoto’s? Ik kan je daarbij helpen!)

handcontact tussen mama en haar pasgeboren zoontje

Jesse

Newborn fotografie; familieportret met kant en pasgeboren baby

Lotte

Naelyn

Newborn fotografie; baby slaapt

Hidde

Daniek

Newborn fotografie; baby slaapt

Jorn

Wauw wat zijn ze mooi!! Ben je echt dankbaar voor deze foto’s! Wat ik heel mooi vind, is dat je haar huidje hebt gelaten zoals het was. Al die velletjes etc. Meestal maken ze de babyhuid helemaal glad, maar ik vind het juist mooi dat je dat allemaal nog ziet. Ze zijn heel “echt”. Gewoon zoals het was.

Nadine

Morning Jolanda! I just want to say thank you once again for a beautiful photo session and for the pictures. There were a few beautiful miracle moments that you captured in our home too. Especially i liked the picture with the baby's back and my hand, her feet photos of course are also adorable. Her bath photos are wonderful too and one photo of me where i hold her bundled in blankets.

Yara

Heel erg bedankt, Jolanda! What an amazing quality! You are a true artist. I love the atmosphere, the combination of colors everything!🌺🌺🌺

YaraOver het geleverde album

De new born shoot foto's van Jorn met Dennis en Evelien door Jolanda zijn prachtig!!

Ineketrotse oma

NEWBORNSHOOT

Een newbornshoot kan plaatsvinden bij mij in de studio of bij jou thuis. Het is een gezellige en ontspannen ochtend of middag waarin jij lekker even kunt zitten en ik met jouw kindje aan de slag ga. Realiseer je je dat dit mogelijk het eerste relaxte uitstapje na de bevalling is? Ik wel; ik zorg voor een kopje thee of koffie, een zacht muziekje en een lekker warme studio.

Newborn fotografie; baby in tub

WERKWIJZE

We hebben een telefonische kennismaking en plannen een datum. Het liefst plan ik de shoot wanneer het kindje ongeveer veertien dagen oud is. Het slaapt dan nog veel en kan zich nog zo opkrullen als toen het in jouw buik zat.

Wanneer het de bedoeling is om gemaakte foto’s  aan de muur op te hangen, bedenk dan van tevoren wat je waar wilt hangen. We kunnen daar dan rekening mee houden qua kleurstyling tijdens de shoot.

Na de shoot heb ik ongeveer drie weken nodig om de foto’s te bewerken. Je krijgt een afspraak om ze in de studio te komen bekijken en te bedenken wat voor album je wilt hebben. Of wat je aan de muur wilt hangen. Ik adviseer je daarbij.

Ik plaats de foto’s ook in een online gallery app. Je krijgt een toegangscode, die je eventueel met opa’s en oma’s kunt delen. Zij kunnen een maand lang meegenieten van de gemaakte foto’s en wanneer zij dat willen is het mogelijk om via de app zelf afdrukken of fotocadeautjes te bestellen.

VEILIGE NEWBORNFOTOGRAFIE

Ik werk volgens de richtlijnen van het RIVM betreffende contactberoepen.

We zullen, voorafgaand aan onze afspraak, contact hebben over elkaars gezondheidstoestand. Wanneer dat nodig is verzetten we de afspraak naar een ander moment.

FINE ART SHOOT

Een newborn Fine Art shoot vindt plaats in mijn studio. Het wordt er lekker warm gestookt; houd daar voor jezelf rekening mee qua kleding. Ik plan 1,5 á 2 uur voor deze sessies, maar uiteindelijk hangt de duur van de shoot af van het kindje. We gaan ons niet haasten. In mijn studio is ruimte om te verschonen en te voeden.

LIFESTYLE SHOOT

Voor een newborn Lifestyle shoot kom ik bij jou thuis. Ik maak een reportage van jullie als gezin, denk hierbij aan momenten als het badritueel, het voeden, het knuffelen. Oudere broertjes en zusjes, de hond, de kat; iedereen kan een plaatsje krijgen in deze reportage.

TARIEVEN

Newborn Fine Art

135

vanaf

telefonisch kennismakingsgesprek

handige tips vooraf

1,5 – 2 uur shoot in mijn studio

fotoalbum 15 x 15 cm met linnen omslag t.w.v. € 49 met 8 foto’s

online gallery om uit te kiezen

extra digitale foto € 15 p.s.

bestelde of in het album geplaatste foto’s worden gratis geleverd in een formaat voor social media, voorzien van een klein watermerkje

Newborn Lifestyle

165

vanaf

telefonisch kennismakingsgesprek

2 uur shoot bij jullie thuis

linnen minialbum t.w.v. € 49 met 8 foto’s

online gallery om uit te kiezen

extra digitale foto € 15 p.s.

bestelde of in het album geplaatste foto’s worden gratis geleverd in een formaat voor social media, voorzien van een klein watermerkje

€ 0,55 /km reistijd en -kosten

Optioneel

upgrade naar alle digitale foto’s (minimaal 20) + € 250,-