Skip to main content
 

Fotoalbum

Fotoalbum bij fotograaf Tolbert

Digitale fotoalbums zijn in veel variaties en kwaliteiten te verkrijgen.

Het verschil in aanbod tussen consumenten fotoalbums en professionele fotoalbums zit in de kwaliteit en de hoeveelheid mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van het fotopapier, maar ook het afdrukproces, de omslagen, de materialen, de formaten en tot slot de extra’s die erbij te verkrijgen zijn.

Door jaarlijks vakbeurzen te bezoeken blijf ik op de hoogte van het aanbod van fotoalbums en fotoproducten.
Ik maak kennis met fabrikanten en kan hun nieuwste producten live bekijken, wat toch een groot verschil is met kiezen uit een catalogus.
Dat ook tegelijkertijd ook best lastig, want ik word er hebberig van…het is allemaal zo mooi, ik zou alles wel aan jou willen laten zien!

 

Leveranciers fotoalbum

De leveranciers waar ik onder andere mee samenwerk zijn bijvoorbeeld familiebedrijven uit Griekenland en Portugal. Zij leggen al hun passie in hun bedrijf en streven naar de beste kwaliteit. Albums en boeken, maar ook opbergdozen en stoffen album etuis voor fotoboeken: zij maken alles zelf en doen dat met veel zorg en aandacht. Dat past bij mij, want ik wil ook alleen maar producten van goede kwaliteit leveren aan mijn klanten.

Demonstratieproducten

Uit het aanbod van mijn leveranciers heb ik een aantal producten geselecteerd, deze zijn als demonstratiemateriaal beschikbaar.
Variaties in het soort fotopapier, de afmetingen en de afwerking, maar ook in de kleur en de lay-out van het album, zijn uiteraard mogelijk.