Skip to main content
 

Newborn fotograaf Groningen

ook voor papa's!

Voorbeeldfoto’s van newbornfotografie

Wat leuk dat je hier even komt kijken!
Als je op de foto’s klikt, krijg je ze volledig te zien.

Sem

 

Sem is de tweede zoon binnen deze familie. Een lieve papa en mama en een trotse en zorgzame broer verwelkomden hem in hun gezin.

Jesse

 

Het tweede kindje van M&N, voor wie ik al een aantal belangrijke gebeurtenissen in hun leven heb mogen fotograferen, is geboren. De baby uit de vorige babyfotoshoot is nu een grote zus. Het was ontzettend leuk om haar in die rol te zien, zij al zo groot en zo lief voor haar kleine broertje. Omdat deze klanten een groot liefhebber zijn van zwartwit foto’s zitten er een flink aantal daarvan in de babyfoto collectie.

Jorn

 

Wat een schatje! En wat was Jorn welkom bij zijn lieve papa en mama. Ik heb bij hen een lifestyle babyfotoshoot thuis gedaan. Ook de hond des huizes vond het allemaal machtig interessant.

Naelyn

 

Bij Naelyn en haar ouders heb ik een newborn lifestyle fotoshoot aan huis gedaan. Deze ouders zijn gek op zwartwit foto’s. Ik ook, dus ik kon lekker los met de bewerking ervan :). Wanneer een baby een “tijdelijk” vlekje, plekje of velletje heeft, verwijder ik dat met photoshop. Deze baby was echter compleet aan het vervellen. Dat vind ik dan te mooi om dat te verwijderen. Dit kindje was op dat moment zo, dat was een periode waar zij doorheen moest, daarom heb ik dat zo gelaten. Tot groot genoegen van de ouders.

Daniek

 

Dit was voor ons allemaal een bijzondere newbornshoot. Ik heb destijds de bruiloft van Daniek haar papa en mama gefotografeerd. Later een zwangerschapsshoot, toen mama nog zwanger was van Daniek. En nu kwamen ze voor een newbornshoot naar mijn studio. Wat een heerlijk gezicht, hoe verliefd pap en mam op hun lieve Daniek zijn.

Hidde

Lieve Hidde is geboren in de zomer. Tijdens deze lifestyle newbornshoot was het onvoorstelbaar warm en het manneke had daar behoorlijk veel last van. We hebben daarom zo min mogelijk aan hem gezeten, hem gewoon lekker laten liggen bij papa, mama of op het grote bed.

Lotte

 

De papa en mama van Lotte hadden een tegoedbon voor een newborn fotoshoot bij Kleij & Co gekregen tijdens de babyshower. Ze wonen in een prachtig oud huis en dat maakte deze newbornshoot voor de fotograaf extra leuk om te doen.

Ariane

 

De ouders van Ariane wilden graag een babyshoot bij hun thuis laten doen. Oma was druk aan het breien voor Ariane, daarom zijn zij op een later moment nog naar mijn fotostudio gekomen voor geposeerde babyfoto’s. Uiteraard ook in oma haar breiwerk.