Skip to main content

Zwangerschaps fotograaf en boudoirfotograaf

By 23 februari 2023maart 10th, 2023Blog
Fine art zwangerschapsfotoshoot Groningen

Zwangerschapsfotograaf en Boudoirfotograaf Groningen

Behalve zwangerschapsfotograaf ben ik ook boudoirfotograaf. In Groningen, Friesland en Drenthe: ik woon precies op de driesprong daarvan.
Zwangerschapsfotografie en boudoirfotografie gaat prachtig samen! Kijk maar naar de dames die in mijn fotostudio geweest zijn.

Bedekt naakt Fine Art Fotografie

Een naakt lichaam is mooi, een zwanger naakt lichaam is nog mooier.
De lijnen, de curves en mooi licht, dat zijn de ingrediënten voor prachtige fine art zwangerschapsfoto’s.
Dat is best spannend, in je blootje voor de fotograaf gaan staan poseren. Dat kan een drempel zijn waar je overheen moet stappen.
Weet dat je bij mij in goede handen bent. We zorgen eerst samen dat er een ontspannen sfeer is. De studio is lekker warm, ik heb koffie of thee voor je en we praten eerst door wat je precies wel en niet wilt. Wanneer we gaan fotograferen houd je eerst je kleding aan. Zodra je je vertrouwd genoeg voelt kun je je verkleden in het verkleedhoekje in de fotostudio. We kunnen, afhankelijk van jouw wensen, eerst met drapeerdoeken gaan werken en zodra het voor jou okee voelt stappen we over naar de bedekt naaktfotografie.
Met bedekt naaktfotografie bedoel ik dat je geen kleding draagt, maar je bedekt jezelf. Ik coach je bij het poseren. Samen zorgen we voor mooie en smaakvolle foto’s. Er komen door de zorgvuldige positionering geen borsten en schaamstreek in beeld. De nadruk ligt op de mooie lijnen van het lichaam, met de hoofdrol voor de zwangere buik.

Bijzonder, levenslang

Je bent zwanger en dat is zo’n bijzondere en maar kortdurende periode in jouw leven, dat zou eigenlijk door iedere zwangere vrouw gevierd moeten worden. Een ode aan jezelf. Bedenk een mooi plekje in huis waar je zo’n mooie foto groot afgedrukt als muurdecoratie zou kunnen hangen. een levenslange herinnering.