Skip to main content

Moederdag cadeau

By 10 maart 2023maart 20th, 2023Blog
moederdag cadeau foto moeder en dochter

Tips voor een onvergetelijk moederdag cadeau

Vind je dat ook zo lastig, een leuk moederdag cadeau bedenken?
Weer zo’n uit de V.S. overgewaaide traditie, waar weinig mensen zin in hebben en het vooral als een verplichting voelen. Tegenwoordig heeft iedereen alles al, verjaardagscadeautjes zijn al lastig om te bedenken, laat staan een origineel en “verplicht” cadeau.

Geijkt moederdag cadeau

De parfumeriezaak doet in deze tijd goede zaken, ze hebben zich volledig toegelegd op moederdag cadeau’s. Lekker standaard. En wat nou als moeder daar geen sikkepit om geeft? Die niet zo van de make-up of geurtjes is, wat geef je zo’n moeder dan als cadeau?
Een mooie bos bloemen dan? Daar scoor je hoogstwaarschijnlijk altijd mee, dat doet het bij bijna iedereen goed, dus is ook zeer geschikt als moederdag cadeau. Niks negatiefs over te zeggen, maar is het origineel?

Mijn eigen ervaringen

Sinds ik zelf moeder ben heb ik altijd genoten van de knutselwerk moederdag cadeau’s die mijn kinderen op school maakten. En dan vooral die werkjes die ze maakten toen ze nog klein waren. Apetrots waren ze en ze glunderden als bleek hoezeer hun cadeautje in de smaak viel bij mama. En daar ligt denk ik ook het grote geheim van het ultieme moederdag cadeau: als gever moet het je een goed gevoel geven, iets aan je moeder geven waar ze oprecht blij van wordt. Dat zijn niet de uit-de-folders-gekozen moederdag cadeau’s, maar iets waar jij en jouw moeder oprecht blij van worden.

Onvergetelijk cadeau

Speciaal voor moederdag bied ik daarom de Moeder & Dochter fotoshoot aan.
Je slaat twee vliegen in een klap, namelijk samen een leuke beleving hebben (volgens mij vinden alle moeders dat het allerbeste cadeau) en een ook leuk cadeautje kunnen geven.

Wat houdt de Moeder & Dochter fotoshoot in:
Samen met jouw moeder op de foto en een mooie fotoafdruk krijgen om weg te geven, als moederdag cadeau. Of om zelf te houden ;).
Houd daarom mijn Instagrampagina en Facebookpagina in de gaten voor de data van deze special shoot!
Kun je niet zolang wachten en heb je vragen: mail mij gerust.