Skip to main content

Vakantie in Drenthe

By 6 april 2023november 27th, 2023Blog
Kleijenco-familiefoto's-tijdens vakantie in Drenthe-Friesland-Groningen

Vakantie in Drenthe

Drenthe is een populaire provincie voor een familie vakantie. Of je huurt er een huisje, of je boekt een plekje in een vakantiepark, of je bezoekt een leuke camping: keuze genoeg voor een vakantie in Drenthe.

 

Wat is er te doen in Drenthe

In de meivakantie of in de zomervakantie, regelmatig viert men met de hele familie vakantie in Drenthe. Dat is niet voor niets, het is een mooie provincie. Je kunt er eindeloos veel leuke uitstapjes doen en het is er heerlijk wandelen en fietsen. Er zijn talrijke mooie zandvlaktes te vinden in Drenthe, wat voor de kinderen altijd een fijne speelplek is.

 

Tip voor een leuk familie vakantie uitje in Drenthe

Als je dan toch met de hele familie bij elkaar bent, is dat een heel mooie gelegenheid voor een familie fotoshoot. Iedereen heeft tijd, iedereen is ontspannen dank zij de vakantie in de schone Drentse lucht en er zijn eindeloos veel mooie fotolocaties in de Drentse natuur.
Zelf zit ik als fotograaf in Tolbert – dat is op de grens van Drenthe, Groningen en Friesland-, dus ik ben zo bij jullie. Wat hebben jullie dan na de vakantie een leuke herinnering: een gezellige fotoshoot en een mooi fotoalbum om steeds weer even in te bladeren en herinneringen op te halen aan jullie vakantie.

 

Familie fotograaf tijdens een vakantie in Drenthe

Heb ik jullie op een goed idee gebracht?
Download dan hier mijn Familie & Co Magazine.
Dit magazine staat boordevol informatie over een familie fotoshoot bij Kleij & Co Fotografie. Als gratis extra vind je er een hele lijst met handige tips over bijvoorbeeld kledingkeuze voor een fotoshoot en wat mee te nemen als er kleine kinderen meekomen.

Kindvriendelijke fotograaf tijdens jullie vakantie

Kleine kinderen? Leuk! Ik ben er dol op. Heerlijk om ze in hun gebruikelijke doen op de foto te krijgen. Let op: ik hou niet van neppe en onechte tandpasta-lachjes! Jouw kind komt op de foto zoals hij of zij is. Ondeugend, vies geworden, spelend, lachend, huilend…alles wat je kunt verwachten van een klein kind. Daar heb ik zo mijn manieren voor. Maar daarover hebben we het dan wel.

Fijne vakantie gewenst!