Skip to main content

Familie fotoshoot buiten of thuis

By 11 april 2023november 27th, 2023Blog
Familie fotoshoot buiten in regen Leek Westerkwartier Groningen

Familie fotoshoot buiten of thuis

Een familie fotoshoot buiten i.p.v. thuis is op dit moment een uitdaging. Het blijft maar fris, het regent vaak en veel en in de natuur is het nat en blubberig.
Dat hoeft natuurlijk geen beletsel te zijn, want ook in de blubber kun je een ontzettend leuke familie fotoreportage maken. De kinderen vinden het waarschijnlijk geweldig, helemaal wanneer ze ook lekker vies mogen worden.
Kortom: een familie fotoshoot buiten kan met slecht weer een verrassend leuke beleving zijn, met heel originele familiefoto’s!

Familie fotoshoot thuis

Geen liefhebber van weer, wind en blubber? Dan kom ik graag bij jullie thuis voor een familie fotoshoot. Ik hou ervan om een lifestyle familie fotoshoot te doen. Niet allemaal netjes op een rij gaan zitten poseren, maar gewoon lekker bezig zijn met elkaar. Een spelletje doen, een beetje knuffelen, beetje klieren, gewoon zoals je anders ook doet. De familiefoto’s daarvan geven dan ook echt weer hoe jullie als familie of gezin met elkaar waren, een prachtige herinnering voor later.

Fotoshoot met kinderen

Ik ben een kindvriendelijke fotograaf en dat komt het beste tot zijn recht wanneer jullie je kind niet instrueren.
Bij een familie fotoshoot vinden de ouders het, uiteraard, belangrijk dat hun kind leuk op de foto komt. Dat willen ze zelf sturen door te zeggen dat het kind moet lachen, dit moet, dat moet enzovoort. Gek doen achter mijn rug, zodat het kind vanzelf zou gaan lachen. Resultaat van dat alles? Gemaakte lachjes of echte lachjes naar een punt voorbij de camera. Zo jammer!
Laat mij mijn gang maar gaan en probeer je er niet mee te bemoeien. Blijf buiten beeld staan. Op die manier kan ik goed connecten met jouw kind en maken we samen leuke foto’s. Wanneer jouw kind zich niet vertrouwd voelt zonder jou erbij, dan passen we daar uiteraard een mouw aan. Als het connecten mij niet lukt, dan roep ik jouw hulp in. Maar hebben we samen een klik, laat ons dan maar even ons gang gaan. Zul je zien wat een leuke familie foto’s dat oplevert!