Skip to main content
Kleijenco-familie fotoshoot Groningen-Drenthe-Friesland

Familiefoto’s

 

Er zijn heel veel aanleidingen om familiefoto’s te laten maken. Klanten boeken een familie fotoshoot omdat opa en oma 60 jaar getrouwd zijn. Of omdat oma 80 jaar wordt. Ook een leuke familiebijeenkomst is een een ideaal moment om familiefoto’s van iedereen en met elkaar te maken.

Familiefoto’s tijdens vakantie

Hoe leuk is het om familiefoto’s te laten maken tijdens een vakantie?  Iedereen heeft tijd, is ontspannen en de omgeving waar je op vakantie bent is meestal goed geschikt voor een leuke familiefotoshoot. De fotoshoot zelf is al leuk om met z’n allen mee te maken en de gemaakte familiefoto’s zijn een leuke herinnering voor aan de muur of in een vakantie fotoalbum.

Kleijenco-familiefoto's-tijdens vakantie in Drenthe-Friesland-Groningen

Foto’s van het gezin

Als je er middenin zit realiseer je je het niet, maar de tijd dat je een gezin vormt is kort en gaat snel. Die kleine ukkies zijn in no time slungelige pubers die niets liever willen dan uitvliegen. Regelmatig familiefoto’s laten maken van jullie gezin is dan zo leuk om die tijd te kunnen bewaren!

Kleijenco-familie fotoshoot Groningen-Drenthe-Friesland

Gezinsfoto’s cadeau voor oma en opa

Ik moet de eerste opa en oma nog tegenkomen die Niet gek zijn op foto’s van kinderen en kleinkinderen! De verjaardag van opa of oma is meestal de gelegenheid om de familie weer te zien en om dan gelijk familiefoto’s te maken. Een mooie fotoafdruk voor aan de muur is een cadeau dat bij elke opa en oma welkom is.

Kleijenco-familiefoto's-Groningen-Drenthe-Friesland

Familiefoto’s als kerstcadeau

Het blijft lastig, het verzinnen van een kerstcadeau voor je partner of voor onder de kerstboom bij opa en oma. Met een familiefoto maak je altijd iemand blij. Ik heb een groot assortiment mogelijkheden, je kunt dat allemaal komen bekijken in mijn fotostudio in Tolbert. Grote fotoafdrukken, kleine fine-art fotoafdrukken, ingelijste fotoafdrukken, kleine maar bijzondere fotoalbums of een mooi doosje met losse fotoafdrukken, er zit altijd iets bij wat geschikt is als kerstcadeautje.

Kleijenco-mini fotoalbum