Skip to main content

Zwangerschapsfotoshoot in fotostudio Tolbert

Een zwangerschapsfotoshoot bij mij in de fotostudio kan op verschillende manieren.

Zwangerschapsfotoshoot

 

Wil je “gewoon” gefotografeerd worden, in je eigen kleding? Dat kan uiteraard. Ik heb verschillende kleuren achtergronden en daar zit altijd wel iets bij dat mooi matcht met jouw kleding, of met de kleur van jouw ogen. De dame hieronder bijvoorbeeld, zij had zulke prachtig blauwe ogen, dat ging geweldig mooi samen met het geel van een van mijn doeken. Dat is dan een toevalstreffer die je uiteraard wel moet zien, maar waar we dan vervolgens ook helemaal blij van werden.

Zwangerschapsfotoshoot fotostudio Tolbert Groningen  Zwangerschapsfotoshoot fotostudio Tolbert Groningen

Client closet

In de fotostudio heb ik een aantal jurken, speciaal voor zwangerschapsfotografie. Ik ben continue op zoek naar mooie jurken, mijn collectie groeit gestaag. Er zal daarom altijd een zwangerschapsjurk zijn die jou mooi staat.

Zwangerschapsfotoshoot fotostudio Tolbert Groningen

Doeken

Behalve jurken heb ik ook mooie doeken. Die gebruik ik als achtergronddoek, maar ook om mooi te draperen. De focus ligt dan helemaal op de mooi zwangere buik.

Zwangerschapsfotoshoot fotostudio Tolbert Groningen

Je ziet, een zwangerschapsfotoshoot kan op veel verschillende manieren. Jouw wens staat centraal. Heb je zelf een leuk idee? Hou het vooral niet voor jezelf en neem contact met mij op. Meer weten? Klik!

in mijn volgende blog zal ik wat vertellen over de waanzinnig mooie combinatie van een zwangerschapsfotoshoot en een boudoirfotoshoot.