Skip to main content

Vrij werk over Shetland

By 5 februari 2020Blog

Shetland

Hoewel ik er momenteel gewoonweg geen tijd voor heb (tandengeknars hoorbaar), is het fijn om, naast fotograferen in opdracht,  vrij werk te maken. Bijvoorbeeld dit project, wat ik in 2017 opgestart heb met Janet Vermist. Janet zit in de wol- en breiwereld en wilde graag weten wat het nou precies betekent dat wol organic kan zijn. We zijn naar Shetland afgereisd en hebben daar een producent van organic wool bezocht: Ronnie Eunson van Uradale Farm.

Verliefd

Ik ga niet teveel uitweiden, want dan kan ik beter een boek dan een blog schrijven, maar Shetland heeft mijn hart gestolen. Het wolverhaal werd een verhaal over Shetland, het leven op Shetland, de inwoners, de “way of living”. Het ligt in de planning om terug te gaan, want het verhaal is nog niet af. Voorlopig moet ik het doen met de foto’s ;).

Handwerkbeurs Zwolle

Janet organiseert 13 t/m 16 februari weer een handwerkbeurs in Zwolle en zal daar een kleine expositie houden van een aantal foto’s uit deze serie. Ik zeg: allemaal gaan kijken! De beurs is leuk en de foto’s zijn prachtig!