Skip to main content

Websitefotografie “Logopedie is leuk!”

By 12 juli 2017juli 18th, 2022bedrijfsfotografie, Blog, business

Websitefotografie

Andrea Bakker had foto’s nodig voor haar website Logopedie Veendam.
Dit jaar is zij van start gegaan met haar logopediepraktijk in Veendam. Haar website was klaar, maar wat nog ontbrak waren foto’s van haar praktijk en illustratieve foto’s bij haar tekst.

Logopedie is leuk!

Dat was het stellige antwoord van Andrea op mijn vraag wat de communicatiedoelstelling van de door haar gevraagde websitefoto’s moest zijn.
Ze vindt het mooi en uitdagend om met kinderen te werken en zat tijdens ons kennismakingsgesprek vurig te betogen dat logopedie vooral leuk is. Spelenderwijs laat zij de kinderen mondspier oefeningen doen en door middel van spelletjes helpt ze kinderen met spraakproblemen. Er zijn verschillende soorten spraakproblemen en voor iedere oefening heeft ze een spelmethode om het kind daarbij te helpen.

 

De fotografie

Andrea had een aantal kinderen en hun ouders bereid gevonden om hun behandeling te laten fotograferen.
Gelukkig was iedereen heel gauw gewend aan mij en mijn camera en werd er druk geoefend. Zelf was ik niet zo bekend met logopedie en vond het daarom erg leuk om te zien hoe zij, inderdaad spelenderwijs en met groot plezier, allerhande oefeningen met de kinderen deed. Ondertussen hadden de kinderen het gevoel lekker te mogen komen spelen bij Andrea, dus haar opzet is geslaagd.
Ik hoop dat velen de weg naar haar mooie praktijk zullen vinden en wens haar veel succes!