Skip to main content

Eindelijk van start

By 28 juni 2017juli 16th, 2020bedrijfsfotografie, Blog, business

Eindelijk van start

Hoezo eindelijk van start?

Omdat ik mijn website opnieuw ingericht heb. Destijds, toen ik dit in 2015 lanceerde, was het vooral een website voor mijn Fotoacademie studie: de examinatoren keken vooraf even wat ze van ons examenkandidaten konden verwachten, voor ze ons aan de tand gingen voelen tijdens het examen.
Na het behalen van het diploma heb ik een tijd totaal geen idee gehad wat ik nu precies wilde in de fotografie. Ik heb mij toen vooral bezig gehouden met zaken die tijdens de vier studiejaren gruwelijk verwaarloosd waren. Tijdens al dat “opruimen” kreeg ik weer lucht en ruimte in mijn hoofd en ben ik bijna een jaar geleden met Janet Vermist begonnen met Kleij & Vermist Fotografie. Inmiddels hebben we veel gedaan samen en draait dat nu lekker. Nu is het tijd voor Jolanda Kleij Fotografie.

Websitewetenschap

Inmiddels heb ik twee keer de Digitale Werkplaats van Google bezocht om te leren over vindbaarheid, SEO’s, metatags, permalinks en al dat soort kreten die gerelateerd zijn aan het hebben van een website. Daarnaast  luister ik veel naar webinars en lees ik over onlinemarketing. Kortom; als ik dacht dat ik uitgeleerd was na het behalen van het diploma, hahahaha; volgens mij begint het nu pas!

Kom maar op!

Ik wil je graag laten weten dat ik er klaar voor ben. Kom maar op met al die leuke fotografie opdrachten! Websitefotografie, portretfotografie, bedrijfsfotografie…ik heb er zin in en kijk uit naar ons contact!

 

 

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.