Skip to main content

Kerstman en een dankbare klant

By 20 december 2018januari 25th, 2021beauty boudoir, Blog, boudoirfotografie, life
Boudoirfotografie, boudoirshoot, lingerieshoot, humor

Kerst

Tjonge, stond daar de Kerstman ineens weer voor de deur, het jaar is alweer bijna om!
Het was een jaar gevuld met mooie ervaringen. Het jaar waarin ik boudoirfotografie (her)ontdekte en er nu daadwerkelijk mee aan de slag gegaan ben. Daarin ben ik samenwerkingen aangegaan met Lotte Meijer, de visagiste en hairstyliste die mijn boudoirklanten in de watten legt, en met Ida Meertens, die wederom een prachtige website voor mij gemaakt heeft.
Lotte en ik hebben nu een aantal dames verwend met een boudoirshoot en we vinden het ontzettend leuk om te doen.
Kennelijk straalt dat over op onze klanten, want we krijgen warme reacties. Het bevestigt ons dat wat wij nastreven ook daadwerkelijk bereikt wordt: de klant in de watten leggen, haar een onvergetelijke ervaring en prachtige foto’s bezorgen.
Kom maar op 2019; wij hebben er zin in!

Reactie van een klant

“Het was altijd al een stiekeme wens om op een mooie manier te worden gefotografeerd in lingerie. Nu vind ik dat een hele stap aangezien ik twee zwangerschappen heb gehad en dat de nodige sporen op mijn lijf heeft achtergelaten.
Bij Jolanda voelde ik mij direct op mijn gemak. Ik werd onder handen genomen door een kundige visagiste die zelfs mijn haar in de krul had gezet. Je voelt je gelijk een stuk zekerder. Samen hebben we kunnen overleggen welke sfeer en lingerie we zouden kunnen gebruiken. Wat wil ik overbrengen en hoe wil ik mij voelen. Het ging allemaal heel gemoedelijk en gezellig. Alles werd ingezet om mij op mijn gemak te laten voelen. Ook kreeg ik veel tips hoe ik het beste kon kijken of zitten.
Aan het einde van de sessie voel je je toch wel sexy. Enorm vrouwelijk. Ik heb een prachtig fotoboek laten maken van alle foto’s en mijn man hiermee verrast. Hij is er enorm gelukkig mee. ‘Zie je wel dat je mooi bent!’ zei hij.
Later als ik omaatje ben kan ik toch aan mijn kleinkinderen laten zien hoe mooi oma vroeger was.”

 

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.