Skip to main content

Nieuw begin

By 31 december 2018september 3rd, 2019Blog

Buiten rookt en knalt het vuurwerk, binnen draait de Top 2000 en ondertussen schuifel ik onrustig achter de pc. Het was de bedoeling met 1 mooie stap over te gaan naar 2019, maar in de praktijk werkt het anders.

Website gehackt

Om te beginnen is onze website de afgelopen maand tot twee keer toe gehackt. Ondanks ijzeren beveiligingsgordijnen zijn er op de een of andere manier kwaadwillenden binnengeslopen die onze content verwijderd hebben en er downloadlinks naar films op geplaatst hebben. De nachtmerrie van iedere eigenaar van een website en van iedere websitebouwer. Na de eerste hack is alles weer netjes teruggezet, maar al snel werd wederom ongevraagd “onderhoud” aan onze content gepleegd. Sinds vandaag is wederom alles zoals het zijn moet.
Aangezien ik van mening ben dat niets zonder reden gebeurt, vraag ik mij af of het universum mij een zetje wilde geven. Het zetje naar de stap die ik moet zetten, maar waar ik best wel veel moeite mee heb: afscheid nemen.

Afscheid

Kleij & Vermist is, zoals jullie weten, opgezet door Janet en mij.
Twee jaar hebben we onze ziel en zaligheid erin gelegd en met heel veel plezier de reportages geschoten van “onze” verliefde paren.
We hebben vreselijk veel lol gehad en niets was ons te gek: we hebben om 07.00 uur in de barre vrieskou staan wachten op de zonsopgang om mooie foto’s van de bolle buik van Suzanne te kunnen maken, ik heb de molen staan draaien (onder toeziend oog van de molenaar, dat weer wel) zodat deze in vreugdestand gezet kon worden t.b.v. de familiefoto’s van een bruidspaar; we wilden alles geven wat we hadden.
Helaas echter heeft Janet onlangs laten weten dat ze niet meer kon geven. Behalve fotograaf is Janet ook eigenaar van een bedrijf dat brei-haak- en handwerkbeurzen organiseert in Nederland en België. Het afgelopen jaar is haar bedrijf hard gegroeid en ontbreekt het haar aan tijd om nog op een goede manier beschikbaar te zijn voor Kleij & Vermist. Ze heeft aangegeven te willen stoppen met ons bedrijf.
Dit kwam niet als een grote verrassing, want ik zag hoe druk ze het had. Ondanks dat voelde het wel als een grote teleurstelling, want zoals gezegd heb ik met heel veel plezier met haar samengewerkt. Ik bleef achter met de vraag: wat ga ik nu doen? Stoppen? Doorgaan?

Nieuw begin

Het wordt Doorgaan.
Ik heb er teveel plezier in om dit te willen missen.
Wel blijf ik heilig geloven in ons concept van vier ogen tijdens een bruiloft en daarom wilde ik gaan zoeken naar een nieuwe collega.
Alsof het zo heeft moeten zijn kreeg ik echter, spontaan en totaal onafhankelijk van elkaar, van 3 verschillende dames de vraag of ik met hen wilde samenwerken. Deze dames ken ik alledrie van de Fotoacademie en stuk voor stuk zijn het fantastisch goede fotografen, met ieder hun eigen specialisatie. Ik kan nauwelijks beschrijven hoe rijk ik mij voel dat ik met alledrie mag samenwerken!

De praktijk

In de praktijk betekent dit dat ik per bruidspaar kan kiezen voor de best matchende fotograaf. Daarnaast ben ik altijd verzekerd van back-up in geval van ziekte of overmacht. Janet en ik hadden uiteraard wel een netwerk van fotografen waar wij in zulke gevallen een beroep op konden doen, maar dit is toch fijner en dichterbij.

Kleij & Co

Vanaf morgen ga ik dan ook verder als Kleij & Co.
De komende tijd zal de website worden aangepast, evenals de social media.
Wie zoekt op kleijenvermist.nl zal worden doorgeschakeld naar kleijenco.nl.
Het adres en telefoonnummer is inmiddels wel aangepast, dus ik ben vindbaar.

Een heel goed 2019

Tot besluit wil ik iedereen een heel fijne jaarwisseling toewensen, een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2019.
Wij gaan ervoor!

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.