Skip to main content

De bruid met een puist

By 26 november 2019oktober 11th, 2021Blog, bruidsfotografie, trouwfotografie
puisten in het gezicht

De bruid met een puist

De nachtmerrie van iedere bruid

Als klein meisje droomde je al vaak over je trouwdag.
Je zou uitgegroeid zijn tot een prachtige vrouw (check). Uiteraard zou je met een hele mooie en lieve man* trouwen (check), je zou een droom van een jurk dragen (check), schoenen met hele hoge hakken dragen (check?), iedereen zou je aangapen en je heel erg mooi vinden (check) én er zouden prachtige trouwfoto’s van jullie gemaakt worden.

Maar dan is het zover, je trouwdag, en OMG: de nachtmerrie van iedere bruid… een Puist!

Rode rood, alarmfase 1!

Stay calm and don’t panic

Waarschijnlijk (en zo niet dan raad ik je dat alsnog van harte aan) heb je een professionele visagiste geboekt voor je trouwdag. Zij kan heel erg veel verdoezelen en onzichtbaar maken. Toch blijft er soms nog wel wat zichtbaar van zo’n nachtmerrie. Dat is jammer, want je had op alles gerekend, alles tot in de puntjes voorbereid, maar hier heb je helaas geen invloed op. Balen!

Professionele nabewerking

Kleij & Co besteedt enorm veel aandacht aan het nabewerken van jullie trouwfoto’s. Jolanda is zeer bedreven in het werken met Photoshop en zal eventuele pukkels of andere (tijdelijk aanwezige) ongerechtigheden genadeloos wegshoppen. Dit retoucheren van de foto’s zit allemaal inbegrepen in het pakket wat jullie kiezen. Alles om jouw droom van vroeger uit te laten komen.
Uiteraard kunnen ook bruidegommen last hebben van een puist of een andere (tijdelijke) onrechtmatigheid in de huid. Die zal zeker ook niet ontkomen aan Jolanda’s behandeling.
Alles om jullie een fantastische bruidsreportage te kunnen leveren!

 

*of vrouw, wat maakt het uit, als er maar liefde is