Skip to main content

Familiefoto herfstactie

By 23 september 2019oktober 11th, 2021Blog, familiefotografie
Familiefoto-herfstactie-Bedum-Groningen

Een herfst familiefotoshoot

Jarig

Ik ben bijna jarig. 30 September is de grote dag, dank je voor je belangstelling. Voor mij is dit een bijzondere verjaardag. Sinds een paar weken ben ik namelijk ouder dan mijn vader ooit mocht worden. Het was destijds een hele rare dag, te weten dat het voor hem hier stopte en dat ik door mag gaan. Nu kan ik wel zeggen dat ik iemand ben die optimaal geniet; iedere dag is een cadeautje en ik geniet van mijn leven. Toch heb ik het gevoel dat ik nu extra moet genieten, voor hem, want hij kan het immers niet meer. En dat probeer ik dan ook. Nóg meer stilstaan bij het feit dat ik gelukkig ben, blij met wat ik doe, wie ik om mij heen heb en wat ik allemaal mag meemaken.

Familiefoto’s

Mijn vader was vroeger degene in het gezin die de foto’s maakte. Ik kreeg het dus met de paplepel ingegoten. In ons gezin ben ik dan ook degene die diezelfde rol heeft, soms tot ergernis van met name mijn kinderen. Terugbladerend door onze familiefoto’s ben ik echter blij met mijn fanatisme, want wat is het toch leuk om al onze avonturen terug te kunnen kijken!

Bezittingen en herinneringen

Inmiddels hebben wij als gezin ondervonden dat we weinig waarde hechten aan bezit, maar des te meer aan herinneringen. En dat doen we dan ook graag: nieuwe herinneringen maken. Afgedrukt in een mooi boek of een print aan de muur; dat bezitten we dan wél graag.

Verjaardagscadeau

Juist voor deze verjaardag vind ik het daarom passend om iets weg te geven: een grote korting op een familieshoot. Om jullie ook de gelegenheid te geven familiefoto’s te laten maken. Om jullie te kunnen adviseren over prints, boeken of wat je maar wilt hebben. Als cadeau voor jullie zelf, voor opa en oma, oom en tante, kinderen en kleinkinderen. Zó waardevol!
Ik heb het geluk om in de vroege herfst jarig te zijn; de bomen kleuren zo mooi en het herfstlicht is prachtig; ideale omstandigheden dus!

De herfst familiefoto actie:

Ik bied jullie een familieshoot, van ongeveer 30 minuten, op een buitenlocatie, incl. 5 digitale bestanden voor € 75*.
Deze actie is te boeken vanaf nu t/m 7 oktober 2019. (De shoot hoeft niet per se binnen deze periode te vallen).
Misschien een leuke tip voor in de herfstvakantie?

*Aan deze actie zijn een aantal mogelijkheden, voorwaarden en details verbonden, mail mij even voor het complete verhaal.