Skip to main content

Boudoir fotografie: hoe bloot geef jij jezelf?

By 25 februari 2021februari 17th, 2022beauty boudoir, Blog, boudoirfotografie
Mooie benen met high heels tijdens een boudoirshoot bij KleijenCo in Groningen

Boudoirfotografie

Steeds meer vrouwen zijn ge├»nteresseerd in boudoirfoto’s en boudoirfotografie. Mijn belangrijkste vraag aan mijn klanten is: hoe bloot geef jij jezelf?
Ik stel deze vraag, maar bedoel dat eigenlijk op drie verschillende manieren.

Laat mij het uitleggen:

Kennismaking voor het boeken van een boudoirshoot

Wanneer jij graag meer wilt weten over mij als boudoirfotograaf en over mijn boudoirfotografie en overweegt om een lingerieshoot te boeken, dan ben je van harte welkom om kennis met mij te komen maken. Dat mag via videobellen en dat mag ook in mijn fotostudio in Tolbert.  Tijdens dat gesprek mag je mij alles vragen en overleggen we wat jouw wensen zijn. Voorafgaand aan dat kennismakingsgesprek mail ik jou de vragen die ik heb, zodat je de tijd hebt om daar even rustig over na te kunnen denken.
Ervaring leert dat de beweegredenen voor het boeken van een boudoir fotoshoot best heftig kunnen zijn. Soms is het een afsluiting van een moeilijke periode of na een ingrijpende gebeurtenis. Soms om het leven te vieren, bijvoorbeeld met een vijftigste verjaardag in aantocht. Kortom: het zijn soms best emotionele verhalen die ik te horen krijg. Daarom geef ik je de tijd om erover na te denken, zodat jij kunt bepalen hoe bloot je jezelf wilt geven tijdens dit gesprek. Zonder je overvallen te voelen bepaal jij wat je wel en wat je niet met mij wilt delen.

Hoe bloot geef jij je tijdens de fotoshoot?

Boudoirfotografie gaat vaak over lingeriefoto’s en (bedekt) naaktfotografie. Jij bent echter degene die bepaalt wat voor kleding je draagt tijdens de boudoirshoot. Dus als jij liever gekleed gaat in een mooie zachte trui is dat helemaal prima! Als boudoirfotograaf vind ik het heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt, dat je goed van tevoren hebt bedacht wat je wilt, wat voor foto’s je wilt hebben en wat je wilt uitstralen. En stel dat je je tijdens de shoot comfortabeler voelt dan je vooraf had durven hopen, dan kun je je plannen altijd nog aanpassen. Sensuele foto’s, erotische foto’s, glamourfoto’s, portretfoto’s; wat jij wilt. Neem kleding die je mooi vindt mee naar de fotostudio in Tolbert en voorafgaand aan de fotoshoot bespreken we wat je gaat dragen. En uiteindelijk bepaal jij hoe bloot je je wilt geven voor de camera.

Welke boudoirfoto’s uit jouw fotoshoot mag ik online plaatsen?

Jij bent na de oplevering supertrots op jouw boudoirfoto’s, maar ik ook!
Ik wil de gemaakte boudoirfoto’s dolgraag delen op mijn website en social media. Ook wil ik ze eventueel in geprinte vorm gebruiken als demonstratiemateriaal van albums en prints.
Echter: dat doe ik enkel en alleen na overleg met jou.
Alle boudoirfoto’s die ik gebruik voor genoemde doeleinden zijn geplaatst met toestemming van mijn klanten.
In hoeverre jij je bloot geeft op mijn social media ligt daarmee voor 100% in jouw handen.
Ik vind het superbelangrijk dat jij daarop kunt vertrouwen!