Skip to main content

Moederdag actie

By 3 mei 2019juli 16th, 2020beauty boudoir, boudoirfotografie
Boudoirfotograaf tolbert, boudoirshoot, lingerieshoot, zwanger

Moederdag

Rond 1925 kwam Moederdag overwaaien vanuit de VS.

Centraal staat het verwennen van moeder, onder andere door haar “vrij te stellen van huishoudelijke taken”. Anno 2019 klinkt dat ongelofelijk ouderwets en is Moederdag vooral verworden tot een cadeautjes-voor-moeder-dag.

De oorspronkelijke gedachte blijft staan als een huis; “Mother’s Day is a celebration honoring the mother of the family, as well as motherhood, maternal bonds, and the influence of mothers in society.”

Moeder worden is een heel bijzondere gebeurtenis, wat jou voor de rest van je leven verandert. Eenmaal moeder geworden, blijf je levenslang moeder.

Moeder en partner

Voor jou en je partner verandert er veel. Jullie rol wordt uitgebreid. Daarnaast blijf je ook de partner die je voorheen was. Vooral wanneer de kinderen klein zijn kan die rol nog wel eens vergeten worden. Kinderen vreten energie en tijd, met hoeveel liefde je dat ook voor ze beschikbaar hebt en stelt.

Moederdag is daarom ook bij uitstek een Partnerdag; elkaar weer herinneren aan het feit dat moeder zijn prachtig is, maar dat je daarnaast ook partner bent. Dat je er voor elkaar bent. Dat je elkaar waardeert. Dat je van elkaar houdt, om alles wat je was, je bent en geworden bent.

Cadeau

Een boudoirshoot is dan ook een prachtig cadeau voor je partner. Haar deze belevenis te gunnen, de prachtige foto’s te gunnen. Hiermee blijk te geven van jouw liefde voor haar. Haar moeder- en partner zijn via deze weg te eren. En natuurlijk ook stiekem een beetje omdat je het zelf geweldig vindt om zulke fantastische foto’s boven het bed te kunnen hangen.

Speciaal voor Moederdag heb ik een mooie actie. Te verkrijgen t/m 12 mei 2019 via mijn website. Ik stuur je een mooie cadeaubon, waarmee je partner op een zelfgekozen moment een shoot mee kan boeken.

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.