Skip to main content
 

trouwfotograaf Groningen

voor Kleine bruiloft of Elopement fotografie

 

oog hebben voor alle kostbare momenten

Kleine bruiloft of elopement fotografie

 

warme en kleurrijke foto's

Familiefotografie

Jolanda Kleij, familiefotograaf Leek Groningen

Hoe kan ik je helpen?

Familiefotografie: als familiefotograaf in Tolbert fotografeer ik de dierbare momenten en mensen in jouw leven. Denk om te beginnen aan trouwfoto’s, zwangerschapsfoto’s of babyfoto’s. Ook mooie portretfoto’s, die we in mijn fotostudio in Tolbert maken. Een fotoreportage van een bijzonder familiefeest. En niet alleen kinderfotografie, maar ook glamourfotografie van jou, in een boudoir fotoshoot. Warme en kleurrijke foto’s, maar ook lekker contrastrijke zwart wit foto’s: ik hou ervan!

Kijk en klik rustig even rond op mijn site. Wanneer je iets zoekt dat je hier niet kunt vinden: stuur mij dan vooral even een berichtje!

Bruidsfotografie

Zoek je een relaxte trouwfotograaf die voor kleurrijke trouwfoto's zorgt? Dan ben ik jullie match!

Zwangerschapsshoot

Als zwangerschapsfotograaf leg ik jouw mooie buik vast. Dat kan buiten, maar ook in de studio of bij jou thuis.

Newbornfotografie

Een baby fotoshoot van jullie pasgeboren kindje. Dat kan bij mij in de studio, maar ook bij jullie thuis. En natuurlijk zijn broertjes en zusjes ook welkom.

Familiefotografie

Een fotoshoot van het hele gezin, lekker buiten op een mooie locatie.

Boudoirfotografie

Beleef een supervrouwelijke ervaring met een boudoirshoot en geef je zelfvertrouwen een enorme boost. Een boudoirshoot is ook nog eens pure verwennerij.