Skip to main content
KleijenCo-Feestfotograaf-Westerkwartier-jubileumfeest-50 jaar getrouwd

Feestfotograaf in Westerkwartier

Stel je woont in Westerkwartier, hebt binnenkort een feestje en je zoekt een feestfotograaf.
Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Verjaardag

Vier je een bijzondere verjaardag, dan is het fijn als je daar mooie foto’s van hebt. Zoals deze jonge vrouw bijvoorbeeld deed. Zij vierde haar speciale en laatste verjaardag in Garnwerd – Westerkwartier en zocht een feestfotograaf om daar een reportage van te maken. Het was een intensieve dag voor haar, waardoor zij niet alles bewust heeft kunnen zien en meemaken. Het feit dat er foto’s waren van het hele feest was voor haar heel fijn. Ze heeft een prachtig fotoalbum laten maken als herinnering.

Jubileum

Het vieren van een huwelijksjubileum is ook bij uitstek een gelegenheid voor een feestfotograaf, zoals dit echtpaar dat vierde in Aduard – Westerkwartier. Ze hadden zelf de locatie geregeld. Dat ik hun feestfotograaf zou zijn wisten zij niet, het was een speciale verrassing die hun kinderen geregeld hadden als cadeautje. Heel blij verrast waren ze. Ook het feit dat ze het feest nog eens konden herbeleven via een mooi fotoalbum was een leuke extra.

Feestfotograaf en dan?

Wat zijn de mogelijkheden als je mij als feestfotograaf boekt voor een feestje in Westerkwartier?
In principe is alles mogelijk. We hebben vooraf contact om te bespreken wat voor soort feest het is en wat de bedoeling van de gemaakte foto’s is. Wil je een fotoalbum als herinnering bijvoorbeeld. Of zijn de foto’s bedoeld voor op een website? Misschien wil je dat de gasten foto’s krijgen? Willen jullie herinneringen aan de muur van het clubhuis hangen?
Ieder heeft zo zijn eigen wensen. We bespreken het en ik maak een offerte op maat voor je.

Heb jij binnenkort een feest?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Om de foto’s scherp en volledig te kunnen zien: klik er even op.