Zwangerschapsshoot

Een zwangerschapsshoot doe je tijdens een heel bijzondere periode, je zwangerschap. De een voelt zich fantastisch en stralend, de ander voelt zich ongemakkelijk, dik en opgeblazen. Ongeacht hoe je je voelt: een zwangere vrouw is prachtig! Het maakt niet uit hoe dik of zwaar je bent, je zwangere lichaam is en blijft iets wat respect en bewondering afdwingt.

LAAT FOTO’S MAKEN

Als je het geluk hebt om zwanger te zijn, laat daar dan foto’s van maken! Het is een unieke periode in je leven, die maar kort duurt (ja, ik weet het, soms voelt dat echt niet zo), dat verdient echt een fotoshoot. En is het niet voor jou, dan wel voor het kindje in jouw buik.

ik wil graag een shoot boeken

Fotogalerij

DRIE MOGELIJKHEDEN VOOR EEN ZWANGERSCHAPSSHOOT

Een zwangerschapsshoot bij Kleij & Co kan op drie verschillende manieren.

OP LOCATIE

We kunnen ergens buiten fotograferen; misschien heb heb je zelf een locatie in gedachten waar je dat graag zou willen doen. Of op locatie binnen. Bijvoorbeeld bij jou thuis.

IN MIJN STUDIO

Je komt naar mijn studio voor foto’s. Eventueel samen met je partner en/of kinderen. We overleggen even wat voor beeld je graag wilt laten maken en gaan die prachtige buik op de foto zetten!

IN BOUDOIRSTIJL

Boudoirfotografie met een zwangere buik, dat geeft absoluut prachtige en unieke foto’s. Van het type “once in a lifetime”. Deze shoot is gecombineerd met visagie en hairstyling. Dat maakt het niet alleen een zwangerschapsshoot, maar ook een beleving, een echte verwendag voor jou. Kijk hier voor meer informatie.

ik wil graag een shoot boeken
Zwangerschapsshoot, studioportret zwanger stel

Zwangerschapsshoot

WERKWIJZE ZWANGERSCHAPSSHOOT

Graag neem ik voorafgaand aan de shoot ruim de tijd om met jou of jullie kennis te maken en belangrijke zaken door te spreken. Mijn ervaring is dat het fotograferen daarna relaxed verloopt. Kennismaken kan op de lokatie waar we fotograferen.

Na de shoot stuur ik jou een preview waar je uit kunt kiezen. Het resultaat ontvang je via wetransfer.com. Ook ontvang je een mooi album van 15 x 15 cm met 8 foto’s. Wanneer je vooraf aangegeven hebt een upgrade van het standaard fotoalbum te willen hebben, zal ik een tweede preview sturen, die van het fotoalbum. Je krijgt een gratis correctieronde en na de eventuele aanpassingen zal ik het album voor jou bestellen.

EXTRA EN GRATIS PHOTOSHOPSERVICE

Behalve dat ik de foto’s professioneel bewerk, retoucheer ik ook. Want je zult net die dag een pukkel in je gezicht hebben bijvoorbeeld. Ik noem het tijdelijke afwijkingen en die verwijder ik.  

EXTRA AFDRUKSERVICE

Naast fotoalbums en producten uit de online gallery, lever ik ook afdrukken, op maat gemaakt lijstwerk en portretboxen. Meer informatie vind je hier.

Tarieven

Shoot op locatie

155

vanaf

kennismaking op locatie

1 uur fotoshoot op locatie

inclusief 3 digitale foto’s

gratis diezelfde bestanden in social media formaat, met klein watermerkje

linnen minialbum t.w.v. € 49 met 8 foto’s

extra digitale foto  € 15

online gallery om afdrukken te bestellen

€ 0,55 /km reistijd en -kosten

Optioneel

upgrade naar alle digitale foto’s (minimaal 20) + € 250,-

Shoot in mijn studio

145

vanaf

telefonisch kennismakingsgesprek

1 uur shoot in mijn studio

inclusief 3 digitale foto’s

gratis diezelfde bestanden in social media formaat, met klein watermerkje

linnen minialbum t.w.v. € 49 met 8 foto’s

extra digitale foto € 15

online gallery om afdrukken te bestellen

Boudoirshoot

595

vanaf

een kennismakingsgesprek in de studio

visagie en haarstyling van ong. 1,5 uur

shoot van ongeveer 2 uur

koffie of thee met iets lekkers

professionele nabewerking en retouche van de foto’s

fotoboek 18 x 18 cm met 10 pagina’s

revealsessie in mijn studio van de bewerkte foto’s

losse producten zijn bij te bestellen