Werkwijze

KENNISMAKING

Ik kom bij jullie thuis om kennis met jullie te maken, jullie wensen te bespreken en onze werkwijze uit te leggen. Op basis daarvan kies ik een bij mij aangesloten fotograaf om samen jullie trouwdag te fotograferen. Als jullie dat op prijs stellen, denk ik mee over jullie trouwdag, het draaiboek en de fotolocaties.

OFFERTE

Op basis van het gesprek en jullie wensen maak ik een offerte. Als jullie akkoord zijn met de offerte en de bijbehorende algemene voorwaarden, reserveren we jullie trouwdatum. Na de aanbetaling is de boeking definitief.

VOORBEREIDING

Om de gebeurtenissen van de dag zelf perfect te vertalen naar het fotoverhaal van jullie trouwdag, hebben we tussen de boeking en de bruiloft veel contact met elkaar. Om ons maximaal voor te bereiden verdiepen we ons in het draaiboek van de dag en zorgen we dat we een beeld hebben van de locaties waar alles plaats zal vinden.

LOVESHOOT

Het is leuke voorpret om een aantal weken voor de bruiloft een loveshoot te doen op een lokatie van jullie keuze. Het voordeel daarvan is dat we vast aan elkaar kunnen wennen, jullie kunnen zo bedenken bij wat voor type fotoshoot je je op je gemak voelt  en de foto’s kun je gebruiken voor bijvoorbeeld trouwkaarten en social media.

KORTING

Bij het boeken van een bruidsreportage krijg je korting op de loveshoot.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Neem contact met ons op voor een afspraak.