Werkwijze

Bruidspaar heeft lol tijdens het maken van de reportagefoto's in Garnwerd.
neem contact op

KENNISMAKING

Ik kom bij jullie thuis (of jullie komen op mijn kantoor, wat je wilt) om kennis met jullie te maken, jullie wensen te bespreken en onze werkwijze uit te leggen. Op basis daarvan kies ik een bij mij aangesloten fotograaf om samen jullie trouwdag te fotograferen. Als jullie dat op prijs stellen, denk ik mee over jullie trouwdag, het draaiboek en de fotolocaties.

VOORBEREIDING

Om ons maximaal voor te bereiden verdiepen mijn second shooting collega en ik ons in jullie verhaal, het uiteindelijke draaiboek en de locaties van de festiviteiten. Indien gewenst help ik jullie met nadenken over de planning van jullie dag, met name over de tijdschema’s, want ik heb ervaren dat bruidsparen dat soms best lastig vinden.

DE TROUWDAG

Mijn second shooter en ik splitsen ons op, zodat een van ons de bruid kan fotograferen bij haar voorbereidingen, de ander gaat naar de bruidegom. Daarna werken wij vanuit verschillende invalshoeken, om alle bijzondere momenten en details te kunnen vastleggen. We gaan mee in de flow van de dag, zodat jullie maximaal ontspannen kunnen genieten.

Second shooter fotografeert de bruid die in aantocht is.

NA DE BRUILOFT

Jullie gaan op vakantie en ik ga aan de slag met het bewerken van jullie foto’s. De dag na de bruiloft stuur ik jullie een paar foto’s die jullie kunnen delen op social media. Reken voor het bewerken van de complete reportage op een week of 5. Tijdens dit proces houd ik jullie regelmatig op de hoogte van de vorderingen en af en toe stuur ik jullie een foto waarvan ik vind dat je die echt nu moet zien 😉. Wanneer jullie weer opgeslokt zijn door de dagelijkse bezigheden ontvangen jullie mijn uitnodiging voor de oplevering van de foto’s; tijd om de trouwdag nog eens helemaal opnieuw beleven via ons verhaal.

EXTRA EN GRATIS PHOTOSHOP SERVICE

Behalve dat ik de foto’s professioneel nabewerk, retoucheer ik ook. Want je zult zien dat je net die dag een vervelende pukkel in je gezicht hebt, of een zichtbare blauwe plek, een muggenbeet, bedenk het maar. Genoeg om stress van te hebben. Hoeft niet; ik fix het!

FOTOALBUM

Ik geloof in fotoalbums. Ja, jullie krijgen de reportage ook op een USB stick, maar zelf vind ik dat een verhaal het mooist tot zijn recht komt in een mooi fotoalbum. Daarom lever ik standaard een USB stick EN een fotoalbum. Om heerlijk in te kunnen bladeren en het aan iedereen te kunnen laten zien. En om de hele dag zo nog vele malen te kunnen herbeleven.

EXTRA AFDRUKSERVICE

Naast de levering op een USB stick en in het fotoalbum plaats ik de foto’s ook in een online gallery. Met behulp van een wachtwoord kunnen jullie familie en vrienden uitnodigen om jullie foto’s bekijken. Er is daar ook een mogelijk tot het bestellen van foto’s, in allerhande soorten, maten en producten. Handig voor de opa’s, oma’s, ouders, ooms en tantes en iedereen die graag een foto zou willen hebben.

Behalve fotoalbums kan ik jullie ook voorzien van afdrukken, op maat gemaakt lijstwerk en portretboxen. Meer informatie geef ik jullie bij de oplevering van de foto’s.

LOVESHOOT OF SAVE-THE-DATE SHOOT

Wanneer jullie mij boeken als jullie bruidsfotograaf, bied ik korting aan op een loveshoot of een save-the-date shoot. Op die manier kunnen jullie aan mij wennen als fotograaf en hebben jullie mooie foto’s die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een save-the-date kaart of voor jullie trouwkaart.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Neem contact met ons op voor een afspraak.