Storytelling bruidsfotografie

Storytelling bruidsfotografie in 2021, dat kan!
Trouwen in 2021, met de beperkingen door corona, waardoor het momenteel voor niemand duidelijk is hoe jullie bruiloft gevierd kan worden. Kan het een groot feest worden, of moet het aantal gasten nog steeds beperkt zijn?
Zal op jullie trouwdag de lockdown al opgeheven zijn?
Kun je de trouwlocatie bekijken? De feestlocatie? Hoe doe je dat met het boeken?

Een ding is zeker: als trouwfotograaf sta ik volledig tot jullie beschikking. Op dit moment, tijdens de lockdown, kunnen we via videobellen kennismaken met elkaar en overleggen wat jullie wensen zijn. Of die wensen mogelijk en uitvoerbaar zijn op dit moment doet er niet toe, ik wil gewoon weten wat jullie willen wanneer alles mogelijk zou zijn.

We maken een plan: gaan we uit van een kleine bruiloft of van een gewone “ouderwetse” grote bruiloft? Willen jullie 1 fotograaf of 2 fotografen? Willen jullie dit flexibel boeken, afhankelijk van de situatie ten tijde van jullie bruiloft? Alles is bespreekbaar, want ik snap dat het voor jullie nu heel lastig vooruit denken en plannen is.

Maar hé…we hebben het wel over jullie trouwdag! De dag waar je misschien al jaren naartoe hebt geleefd, voorstellingen van hebt gemaakt, fantasieën over hebt gehad. We gaan het vieren en ik zorg voor een beeldverhaal van die dag middels storytelling bruidsfotografie.

Trouwen bij Garnwerd aan Zee ©Kleij & Vermist Fotografie

Trouwfotograaf met Second shooter

Ik ben Jolanda Kleij en werk bij het maken van een trouwreportage meestal samen met een second shooter.

Twee fotografen betekent geen twee maar vier ogen op jullie trouwdag! Wij zien alles, zijn overal en kunnen op die manier alle mooie momenten vangen. Dat begint al tijdens de voorbereidingen; wij splitsen ons op en kunnen zo jullie beide voorbereidingen fotograferen. Vooraf heb je geen idee wat een bijzondere gebeurtenis dat is en wat een hoop emoties daarbij komen kijken. Het is waardevol om dat later van elkaar terug te kunnen zien.

Bruidsfotografie; trouwfotograaf bij emotioneel moment bij bruid en moeder van de bruid.
Bruidsfotografie; trouwfotograaf bij emotioneel moment bij bruid en moeder van de bruid.

Wat waren jullie geweldig! Wat waren wij blij dat jullie bij onze trouwdag aanwezig waren. Zulke leuke, grappige, bijzondere ideeën wat heeft geleid tot enorm mooie en bijzondere foto's. Tijdens het eerste gesprek al gelijk een enorm klik ...bijzonder! Maar juist door deze klik was het helemaal niet meer spannend dat jullie de hele dag ons gingen fotograferen...het verliep allemaal zo smooth...alles maar dan ook alles was goed, fijn, genieten met jullie! Inmiddels ons prachtige fotoalbum ontvangen...je merkt dat alles met liefde is gedaan en gemaakt! Jolanda & Mirjam bedankt voor alles! Liefs Gerard & Marloes

Gerard & Marloes

Op de mooiste dag van ons leven hadden wij iemand nodig die deze mooie dag vast zou leggen alsof je die dag er zelf bij was. En dat hebben de fotografen van Kleij en Vermist perfect gedaan. Jolanda en Janet hebben ons meegenomen is een fotowereld waar wij zelf niet besefte dat hij zo mooi kon zijn. Voor onze trouwerij aan hebben wij een kennismakingsfotoshoot gedaan. Deze bestond bij ons uit een loveshoot/zwangerschapsshoot aangezien ik voor de trouwerij zwanger was van onze lieve zoon. S ‘Morgens vroeg om 7 uur op een koude winterse dag hebben wij bij zonsopgang een perfecte plaatje mogen schieten. Nadat we deze foto ontvingen, wisten wij dat het op onze trouwdag ook goed zou komen.
Op de dag van de trouwerij waren Jolanda en Janet de hele dag bij ons. In de ochtend was de een bij mij en de ander bij mijn toekomstige echtgenoot. Waardoor wij op beide locaties een fotograaf hadden en de momenten die we zelf miste waren vastgelegd. Toen mijn aanstaande man mij ophaalde bij mijn ouderlijkhuis werden de foto van zowel buiten als binnen genomen. Zo kwamen onze reactie van beide kanten goed op de foto.
Naderhand toen we de foto’s aan het bekijken waren. Waren wij echt blij dat we twee fotograven hadden. Over de hele dag hebben wij hun niet vernomen en hebben wij heerlijk kunnen genieten van onze dag. Op de foto’s is dit ook duidelijk te zien en wij vinden de werkwijze van Jolanda en Janet super. De foto’s zijn spontaan en vol emotie vast gelegd. Waardoor je bij het zien van de foto’s het gevoel en de liefde van die dag weer herbeleeft.
Jolanda en Janet zijn twee fotografen waar het heel plezierig is om mee te werken. Ze denken met je mee en hebben leuke ideeën. Ze vullen elkaar perfect aan door allebei hun verschillende kijk op fotografie en hun kwaliteiten. Voor ons was deze dag niet alleen een mooie herinnering in onze gedachten maar blijft hij voor altijd bij ons met alle mooie momenten die zijn vast gelegd door deze fotografen, Kleij en Vermist.

Erik & Suzanne

Wat zijn we blij en dankbaar dat wij deze fotografen hebben mogen ontmoeten en dat zij onze bruiloft wilden vastleggen. Vanaf het begin tot het eind hebben ze mee gedacht en ze deden net dat stapje extra en wisten al onze emoties perfect vast te leggen, waar wij heel dankbaar voor zijn. De kennismaking was direct ontspannen en voelde vertrouwd. En we zijn ontzettend blij met de foto’s en het album. Zeker aan te raden!

Martijn & Nelleke

Wij zijn supertevreden! Van begin tot eind een heel fijne en flexibele samenwerking, mooie foto's met veel aandacht voor onze persoonlijke wensen en gewoon heel prettige, relaxte dames om erbij te hebben op onze trouwdag! Wij bevelen ze van harte aan!!

Peter & Eva

Janet & Jolanda hebben onze bruiloft geweldig gefotografeerd! Twee super leuke enthousiaste creatieve dames! Ze nemen echt de tijd om mooie foto's te maken! Onze dag was echt compleet met deze twee dames!

Robin & Bianca

Door de gesprekken die ik vooraf met jullie heb, ken ik jullie verhaal en weet ik wat jullie verwachten van de trouwdag. Dat geeft mij context om het verhaal te kunnen vertellen, de zogenaamde visual storytelling. De details, de interacties, de gewisselde blikken, de emoties; dat zijn belangrijke ingrediënten voor het totale verhaal. Mijn second shooter en ik richten ons daarop, wat betekent dat wij ons werk grotendeels ongemerkt doen.

Het resultaat zal jullie eigen sprookjesboek zijn; een prachtig album, waarin het verhaal van jullie liefde en jullie trouwdag wordt verteld.

Werkwijze

KENNISMAKING

Ik kom bij jullie thuis (of jullie komen op mijn kantoor) om kennis te maken en jullie wensen te bespreken. Op basis daarvan kies ik een bij mij aangesloten fotograaf om samen jullie trouwdag te fotograferen. Tijdens dit gesprek krijgen jullie volop de gelegenheid om te bladeren in de trouwalbums die ik heb gemaakt.

VOORBEREIDING

Om ons maximaal voor te bereiden verdiepen mijn collega en ik ons in jullie verhaal, het uiteindelijke draaiboek en de locaties van de festiviteiten. Ik help jullie met nadenken over de planning van alle fotomomenten tijdens jullie dag, met name over de tijdschema’s, want ik heb ervaren dat bruidsparen dat soms best lastig vinden.

DE TROUWDAG

Mijn collega en ik splitsen ons op, zodat een van ons de bruid kan fotograferen bij haar voorbereidingen, de ander gaat naar de bruidegom. Daarna werken wij vanuit verschillende invalshoeken, om alle bijzondere momenten en details te kunnen vastleggen. We gaan mee in de flow van de dag, zodat jullie maximaal ontspannen kunnen genieten.

Bruidsfotografie; trouwfotograaf; Bruidspaar proost met alle gasten

Kleine bruiloft

KLEINE BRUILOFT

Zijn jullie trouwplannen ook gewijzigd door de beperkingen ten gevolge van corona?
Of misschien zijn jullie al eerder getrouwd geweest en wordt dit de bezegeling van een nieuwe liefde?
Er kunnen meerdere redenen zijn voor  een klein en intiem feestje.
Ik kan mij voorstellen dat jullie wensen qua fotografie dan ook anders zijn.
Normaliter werk ik met een second shooter. Voor kleine(re) bruiloften kan ik echter een op maat gemaakt pakket leveren. Denk daarbij aan slechts een fotograaf en minder uren.
Vraag mij om een vrijblijvende offerte, wellicht kan ik iets voor jullie betekenen.

NA DE BRUILOFT

Jullie gaan op vakantie en ik ga aan de slag met het bewerken van jullie foto’s. De dag na de bruiloft stuur ik jullie een paar foto’s die jullie kunnen delen op social media. Reken voor het bewerken van de complete reportage op een week of vijf. Tijdens dit proces houd ik jullie regelmatig op de hoogte van de vorderingen en af en toe stuur ik jullie een foto waarvan ik vind dat je die echt nu moet zien. Wanneer jullie weer opgeslokt zijn door de dagelijkse bezigheden ontvangen jullie mijn uitnodiging voor de oplevering van de foto’s; tijd om de trouwdag nog eens helemaal opnieuw beleven via ons verhaal.

EXTRA EN GRATIS PHOTOSHOPSERVICE

Behalve dat ik de foto’s professioneel bewerk, retoucheer ik ook. Want je zult net die dag een pukkel in je gezicht hebben, of een scheerwondje bijvoorbeeld. Genoeg om stress van te hebben. Hoeft niet; ik fix het!

 

FOTOALBUM

Ik geloof in fotoalbums. Jullie krijgen de reportage ook op een USB stick, maar zelf vind ik dat een verhaal het mooist tot zijn recht komt in een mooi fotoalbum. Daarom lever ik standaard een USB stick EN een fotoalbum. Om heerlijk in te kunnen bladeren en het aan iedereen te kunnen laten zien. En om de hele dag zo nog vele malen te kunnen herbeleven.

AFDRUKSERVICE

Naast de levering op een USB stick en in het fotoalbum plaats ik de foto’s ook in een online gallery. Met behulp van een wachtwoord kunnen jullie familie en vrienden uitnodigen om jullie foto’s bekijken. Er is daar ook een mogelijk tot het bestellen van foto’s, in allerhande soorten, maten en producten. Handig voor de opa’s, oma’s, ouders, ooms en tantes en iedereen die graag een foto zou willen hebben.

Behalve fotoalbums kan ik jullie ook voorzien van afdrukken, op maat gemaakt lijstwerk en portretboxen. Meer informatie geef ik jullie bij de oplevering van de foto’s.

_Trouwfotograaf-Bedum-Groningen-2018-KleijenVermistFotografie-KleijenCo-Trouwfoto_PeterenEva_2017_KleijenVermist_JK_096

Peter & Eva

Bruidsfotografie; trouwfotograaf; Bruidspaart poseert met roze paraplues en roze regenlaarzen op de dijk langs het Reitdiep, in Garnwerd.

Gerard & Marloes

Trouwfotograaf-Bedum-Groningen-2018-KleijenVermistFotografie-KleijenCo

Erik & Suzanne

Trouwen bij Garnwerd aan Zee ©Kleij & Vermist Fotografie

Martijn & Nelleke

Trouwfotograaf-Bedum-Groningen-2018-KleijenVermistFotografie-KleijenCo-

Ties & Hilde

Tarieven

Bruidsfotografie

749

vanaf

Kleine bruiloften
4 uur bruidsfotografie
Eén bruidsfotograaf
Kennismakingsgesprek en een opleveringsgesprek
Reportage trouwfoto’s in printkwaliteit op een luxe USB
Een mooi luxe trouwalbum met 22 pagina’s
Binnen 1 dag na de bruiloft een preview voor op social media
Jullie eigen trouwfoto app + slideshow

Bruidsfotografie

1575

vanaf

6 uur bruidsfotografie
Twee bruidsfotografen
Kennismakingsgesprek en een opleveringsgesprek
Minimaal 350 trouwfoto’s in printkwaliteit op een luxe USB
Een mooi luxe trouwalbum met 24 pagina’s
Binnen 1 dag na de bruiloft een preview voor op social media
Jullie eigen trouwfoto app + slideshow

Bruidsfotografie

1799

vanaf

8 uur bruidsfotografie
Twee bruidsfotografen
Kennismakingsgesprek en een opleveringsgesprek
Minimaal 375 trouwfoto’s in printkwaliteit op een luxe USB
Een mooi luxe trouwalbum met 28 pagina’s
Binnen 1 dag na de bruiloft een preview voor op social media
Jullie eigen trouwfoto app + slideshow

Bruidsfotografie

1999

vanaf

10 uur bruidsfotografie
Twee bruidsfotografen
Kennismakingsgesprek en een opleveringsgesprek
Minimaal 400 trouwfoto’s in printkwaliteit op een luxe USB
Een mooi luxe trouwalbum met 32 pagina’s
Binnen 1 dag na de bruiloft een preview voor op social media
Jullie eigen trouwfoto app + slideshow

Bruidsfotografie

2299

vanaf

12 uur bruidsfotografie
Twee bruidsfotografen
Kennismakingsgesprek en een opleveringsgesprek
Minimaal 425 trouwfoto’s in printkwaliteit op een luxe USB
Een mooi luxe trouwalbum met 36 pagina’s
Binnen 1 dag na de bruiloft een preview voor op social media
Jullie eigen trouwfoto app + slideshow