Over ons

WERKEN MET VIER OGEN

Ik ben Jolanda Kleij en werk bij het maken van een trouwreportage altijd samen met een second shooter. Die fotograaf kies ik uit mijn netwerk van oud-studiegenoten van de Fotoacademie. Een huwelijk fotograferen doen we met heel veel plezier; voor ons is het sowieso altijd leuk om een dag samen te kunnen werken. Het grote voordeel voor jullie: twee bruidsfotografen zijn vier ogen tijdens de jullie bruiloft.

Wij hebben allemaal onze eigen specialisatie. Dat maakt ons tot gouden gelegenheidsduo’s. Mijn collega’s zijn vooral documentair fotograaf en zien de details, de sfeer, maar ook het overzicht op het geheel. Zelf ben ik vooral portretfotograaf. Ik kom dichterbij, zie de mens, de emoties en de interacties.
Na mijn kennismakingsgesprek met jullie bedenk ik met welke second shooter ik jullie bruiloft wil vastleggen; wie past het beste bij jullie en wiens stijl past het beste bij jullie.

PLEZIER

De feedback die we krijgen, is: “wat we zo leuk vonden is dat jullie dat plezier ook zo enorm uitstralen.” Of: “we zien de sfeer zoals wij die de hele dag en avond gevoeld hebben ook echt terug in jullie foto’s.” Van dit soort opmerkingen worden we blij, want dat is precies waar wij naar streven. En inderdaad: we hebben vaak enorm veel lol!

SPONTANE, ONTROERENDE MOMENTEN

Wij zien de spontane, mooie, grappige en ontroerende momenten en pakken ze, terwijl jullie en jullie gasten ondertussen met volle teugen genieten van jullie trouwdag. Aan het eind van de dag is de taart op, de jurk gekreukeld en het kapsel uitgezakt, maar de mooie foto’s blijven voor de rest van jullie leven. Wij maken ze met liefde. Voor jullie.

STORYTELLING

Werken met z’n tweeën maakt dat we kunnen opsplitsen: een van ons gaat naar de bruid, om daar alle voorbereidingen te fotograferen. De ander fotografeert de bruidegom. In de loop van de dag fotografeert een van ons de sfeerdetails (zoals bijvoorbeeld mooi gedekte tafels), terwijl de ander op de receptie fotografeert. Op die manier krijgen jullie een prachtig en compleet verhaal van jullie dag.

Wij werken  in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

Neem hier contact op voor meer informatie.

Bruidsfotografie-Groningen-KleijenCo-humor-BTS