Prijzen

Trouwen bij Garnwerd aan Zee ©Kleij & Vermist Fotografie

De prijs voor een trouwreportage is € 1355 voor 6 uur fotografie op jullie trouwdag.
Willen jullie meer uren? Dat kan, jullie kunnen kiezen uit verschillende pakketten.
Topkwaliteit trouwfotografie, dat willen jullie toch ook?

  • 6 uur bruidsfotografie
  • Minimaal 250 trouwfoto’s in hoge resolutie op een luxe USB
  • Twee bruidsfotografen
  • Kennismakingsgesprek en een oplevergesprek
  • Binnen 1 dag na de bruiloft een preview voor op social media
  • Een mooi luxe trouwalbum met 24 pagina’s
  • Jullie eigen trouwfoto app + slideshow

TROUWALBUM

Standaard lever ik een 20 x 20 cm album met minimaal 24 pagina’s en ontvang je de foto’s op een luxe USB stick. Upgraden naar een groter album is altijd mogelijk, evenals dat je kunt upgraden naar een ander soort album.
Naast mooie albums zijn er nog vele andere mogelijkheden. Denk daarbij aan wanddecoratie, kleinere albums voor de wederzijdse ouders of cadeautjes voor de getuigen. Je hoeft hier pas bij de oplevering van de foto’s over na te denken, ik laat je mijn demomateriaal zien en zal jullie hierin adviseren.

DE MOOISTE FOTO’S

Tijdens jullie bruiloft maken we veel foto’s. Uit die bestanden maken we een selectie van de beste en de mooiste en die foto’s bewerk ik, zodat jullie een prachtig beeldverslag krijgen van jullie trouwdag. Bij de oplevering van de reportage, waar ik altijd een gezellig momentje van maak, bespreken we wat jullie voor album willen hebben.

PREVIEW

Thuis gaan jullie vervolgens een keuze maken voor de foto’s die je graag in het album wilt terugzien. Ik ga daarmee aan de slag en stuur jullie vervolgens een preview van het album. Jullie kunnen op dat moment nog wijzigingen laten aanbrengen. Daarna wordt het album gedrukt.

KENNISMAKEN?

Zelf vind ik het fijn eerst kennis te maken met jullie. Je hebt een fotograaf nodig waar het mee klikt, want je hebt diegene de hele trouwdag om je heen. Daarom eerst een gesprek, dan pas een eventuele boeking.
Komen jullie koffie drinken?