Skip to main content

Wat waren jullie geweldig! Wat waren wij blij dat jullie bij onze trouwdag aanwezig waren. Zulke leuke, grappige, bijzondere ideeën wat heeft geleid tot enorm mooie en bijzondere foto's. Tijdens het eerste gesprek al gelijk een enorm klik ...bijzonder! Maar juist door deze klik was het helemaal niet meer spannend dat jullie de hele dag ons gingen fotograferen...het verliep allemaal zo smooth...alles maar dan ook alles was goed, fijn, genieten met jullie! Inmiddels ons prachtig fotoalbum ontvangen...je merkt dat alles met liefde is gedaan en gemaakt! Jolanda & Mirjam bedankt voor alles! Liefs Gerard & Marloes

Gerard & Marloes22-11-2019

Op de mooiste dag van ons leven hadden wij iemand nodig die deze mooie dag vast zou leggen alsof je die dag er zelf bij was. En dat hebben de fotograven van Kleij en Vermist perfect gedaan. Jolanda en Janet hebben ons meegenomen is een fotowereld waar wij zelf niet besefte dat hij zo mooi kon zijn. Voor onze trouwerij aan hebben wij een kennismakingsfotoshoot gedaan. Deze bestond bij ons uit een loveshoot/zwangerschapsshoot aangezien ik voor de trouwerij zwanger was van onze lieve zoon. S ‘Morgens vroeg om 7 uur op een koude winterse dag hebben wij bij zonsopgang een perfecte plaatje mogen schieten. Nadat we deze foto ontvingen, wisten wij dat het op onze trouwdag ook goed zou komen.
Op de dag van de trouwerij waren Jolanda en Janet de hele dag bij ons. In de ochtend was de een bij mij en de ander bij mijn toekomstige echtgenoot. Waardoor wij op beide locaties een fotograaf hadden en de momenten die we zelf miste waren vastgelegd. Toen mijn aanstaande man mij ophaalde bij mijn ouderlijkhuis werden de foto van zowel buiten als binnen genomen. Zo kwamen onze reactie van beide kanten goed op de foto.
Naderhand toen we de foto’s aan het bekijken waren. Waren wij echt blij dat we twee fotograven hadden. Over de hele dag hebben wij hun niet vernomen en hebben wij heerlijk kunnen genieten van onze dag. Op de foto’s is dit ook duidelijk te zien en wij vinden de werkwijze van Jolanda en Janet super. De foto’s zijn spontaan en vol emotie vast gelegd. Waardoor je bij het zien van de foto’s het gevoel en de liefde van die dag weer herbeleeft.
Jolanda en Janet zijn twee fotograven waar het heel plezierig is om mee te werken. Ze denken met je mee en hebben leuke ideeën. Ze vullen elkaar perfect aan door allebei hun verschillende kijk op fotografie en hun kwaliteiten. Voor ons was deze dag niet alleen een mooie herinnering in onze gedachten maar blijft hij voor altijd bij ons met alle mooie momenten die zijn vast gelegd door deze fotografen, Kleij en Vermist.

Erik en Suzanne13 juli 2018

Wat zijn we blij en dankbaar dat wij deze fotografen hebben mogen ontmoeten en dat zij onze bruiloft wilden vastleggen. Vanaf het begin tot het eind hebben ze mee gedacht en ze deden net dat stapje extra en wisten al onze emoties perfect vast te leggen, waar wij heel dankbaar voor zijn. De kennismaking was direct ontspannen en voelde vertrouwd. En we zijn ontzettend blij met de foto’s en het album. Zeker aan te raden!

Martijn en Nelleke30 november 2017

Een hele leuke fotoshoot gehad. Het was voor ons de eerste keer, en het was ook best spannend.
Kijk ik erop terug was het een hele leuke ervaring. Mooie foto's en enthousiaste dames.

Henk en Nelleke17 december 2017

Wij zijn supertevreden! Van begin tot eind een heel fijne en flexibele samenwerking, mooie foto's met veel aandacht voor onze persoonlijke wensen en gewoon heel prettige, relaxte dames om erbij te hebben op onze trouwdag! Wij bevelen ze van harte aan!!

Peter en Evajanuari 2017

Wij hebben een prachtige middag in gezelschap van Jolanda en Janet gehad: alles was heel goed voorbereid. De creativiteit van deze twee fotografen was excellent.
Er hing een hele familiare en gezellige sfeer, ik verheug me op een volgende foto-sessie!

Daniel en Sara9 juni 2017

Een hele fijne ervaring, onze familie shoot met Kleij & Vermist. Goede voorbereiding ook met vragen over onze locatie en tips voor onze kleding en mee te nemen spullen. We zijn heel blij met de foto's!!

Anoniem4 mei 2017

Janet & Jolanda hebben onze bruiloft geweldig gefotografeerd! Twee super leuke enthousiaste creatieve dames! Ze nemen echt de tijd om mooie foto's te maken! Onze dag was echt compleet met deze twee dames!

Eva Bianca20 april 2017
_Trouwfotograaf-Bedum-Groningen-2018-KleijenVermistFotografie-KleijenCo-Trouwfoto_PeterenEva_2017_KleijenVermist_JK_096

Peter & Eva

Bruidsfotografie; trouwfotograaf; Bruidspaart poseert met roze paraplues en roze regenlaarzen op de dijk langs het Reitdiep, in Garnwerd.

Gerard & Marloes

Trouwfotograaf-Bedum-Groningen-2018-KleijenVermistFotografie-KleijenCo

Erik & Suzanne

neem contact op

De mooiste dag van je leven

Wij vertellen jullie verhaal!

Verhalende bruidsfotografie

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Een hele grote stap die jullie in volle overtuiging gaan zetten. Je kiest voor elkaar. Waarom? Ja; nu gaat het over jullie verhaal. Jullie eigen specifieke en minder specifieke kenmerken, verlangens, antwoorden, gevoelens. Want leg dat maar eens uit, waarom je juist voor deze partner kiest.

De reden dat ik fotograaf ben, is omdat ik gefascineerd ben door relaties. Liefdesrelaties zijn prachtige relaties om vast te leggen, dus je begrijpt dat ik dol ben op bruidsfotografie. Niet voor niets noem ik mijzelf de Fotograaf van de Liefde.

Door de voorbereidingen en gesprekken die ik vooraf met jullie heb gehad, ken ik jullie verhaal en jullie achtergrond. Ik weet wat jullie verwachten van jullie trouwdag en waar jullie op hopen. Dat geeft mij context om het verhaal van jullie trouwdag te kunnen vertellen, de zogenaamde visual storytelling. De details, de interacties, de gewisselde blikken, de emoties; dat zijn belangrijke ingrediënten voor het totale verhaal. Mijn second shooter en ik richten ons daarop, wat betekent dat wij ons werk grotendeels ongemerkt doen.

Het resultaat zal jullie eigen sprookjesboek zijn; een prachtig album, waarin het verhaal van jullie liefde en jullie trouwdag wordt verteld.

Over Kleij & Co

Ik ben Jolanda Kleij en bij het maken van een trouwreportage werk ik altijd samen met een second shooter. Die fotograaf kies ik uit mijn netwerk van oud-studiegenoten van de Fotoacademie.

Wij hebben allemaal onze eigen specialisatie. Mijn collega’s zijn vooral documentair fotograaf en zien de details, de sfeer, maar ook het overzicht op het geheel. Zelf ben ik vooral portretfotograaf. Ik kom dichterbij, zie de mens, de emoties en de interacties.

Een huwelijk fotograferen doen we met heel veel plezier; we vinden het altijd leuk om een dag samen te werken en vormen, samen met jullie, een gelegenheidsteam. Het grote voordeel voor jullie: twee bruidsfotografen zijn vier ogen tijdens de jullie bruiloft.

De feedback die we krijgen, is: “wat we zo leuk vonden is dat jullie dat plezier ook zo enorm uitstralen.” Of: “we zien de sfeer zoals wij die de hele dag en avond gevoeld hebben ook echt terug in jullie foto’s.” Dit soort opmerkingen maken ons blij, want dat is precies onze missie.