Skip to main content

Kerst actie

Kerstactie Kleij en Co

Wie gun jij een gratis fotoshoot?

Wat een bijzonder jaar was dit, 2022. Het loslaten van alle Coronaregels zou reden voor een feestje moeten zijn, maar dat werd volledig overschaduwd door de invasie en oorlog in de Oekraïne. Daarop volgde een immense inflatie, waardoor er heel veel mensen in financiële problemen zijn gekomen.

Ik voel mij bevoorrecht. Mijn lieve familie en ik zijn gezond, ik heb de leukste baan ter wereld en door de verhuizing naar ons nieuwe huis in Tolbert zijn wij gelukkig van het gas en bijbehorend contract af.

Ook was dit mijn eerste volledige jaar als fotograaf in mijn nieuwe woonplaats. Het was best spannend, mijn bedrijf verhuizen naar een andere plaats. Weer bekendheid creëren, een nieuwe klantenkring opbouwen, mensen leren kennen. Ik ben heel tevreden over waar ik nu sta en dankbaar voor alle klanten die ik dit jaar aan mooie foto’s heb mogen helpen .

Kerstactie

Om die reden heb ik besloten  een Kerstactie te houden; ik wil mijn geluk delen met iemand die minder geluk heeft gehad dit jaar.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bedenk wie jij een gratis fotoshoot zou gunnen. Kijk rond op mijn website wat voor shoot dat zou kunnen zijn, de shoots in de hieronder genoemde linkjes komen daarvoor in aanmerking. Laat op mijn Facebookpagina en/of Instagrampagina weten, middels een tag, wie je deze shoot zou gunnen. Al deze namen doe ik in een vaas en aan het einde van de Kerstmarkt in Tolbert -waar ik dit weekend sta- zal ik de trekking verrichten.

Kleijenco-familiefoto's-Groningen-Drenthe-Friesland

De spelregels voor de gratis fotoshoot

 

De winnaar mag kiezen uit een fotoshoot die op de volgende pagina’s aangeboden wordt:

Familiefotografie, zwangerschapsfotografie, newbornfotografie.

Waar ik (nog) geen aparte pagina voor heb, maar wat ook mogelijk is om te winnen: een kinderfotoshoot. Dat mag zowel bij mij in de fotostudio in Tolbert plaatsvinden als buiten.

De te winnen fotoshoot omvat een uur fotografie met levering van vijf (door de winnaar uit te zoeken) digitale foto’s. Deze bestanden komen in tweevoud: foto’s die geschikt zijn om af te laten drukken en foto’s die geschikt zijn om te plaatsen op social media. Op die foto’s komt een klein watermerkje van Kleij & Co Fotografie.

Van de gekozen foto’s krijgt de winnaar ook een fotoafdruk van 20 x 20 cm of 20 x 30 cm.

Het is mogelijk om meer foto’s of fotoafdrukken tegen meerprijs bij te bestellen.

Wanneer de fotoshoot binnen Tolbert of Leek plaatsvindt is mijn reistijd en reistarief gratis, daarbuiten reken ik reiskosten.