Informatie over Kleij & Co

In het kort

Bij Jolanda Kleij draait alles om passie voor het mooie dat ieder mens in zich heeft en Intrinsieke motivatie, óok in Business en Service.

Uitgebreider uitgelegd:

MISSIE, VISIE EN KERNWAARDEN

Missie

De missie van Kleij & Co is alles doen wat mogelijk is om het unieke van de mens zichtbaar te maken. Daarvoor is het nodig dat ik jou zo goed mogelijk leer kennen. Bovendien vind ik dat leuk, om jou te leren kennen. Ik wil daarom tijd en aandacht in jou investeren.

Visie

Ieder mens mag er zijn, ieder mens doet ertoe en ieder mens gezien mag worden. Via mijn fotografie wil ik jou laten zien.

Kernwaarden

De kernwaarden zijn een open deur; welke ondernemer somt ze niet op ? Heeft het dan zin om mij bij al die anderen aan te sluiten? Waarschijnlijk niet. Maar omdat ik een beetje eigenzinnig en eigenwijs ben doe ik het toch, want voor mij zijn ze belangrijk, het zijn mijn uitgangspunten, het zit in mijn DNA en anders dan op deze wijze kan ik niet functioneren. Dus:

De Kernwaarden van Kleij & Co zijn liefde, kwaliteit, en betrokkenheid.

Zwangerschapshoot

Liefde

Ik heb er oog voor, de liefde. Soms ligt het er duimendik bovenop, soms voel ik de aanwezigheid meer dan ik het zie. Dat kan liefde voor een persoon zijn, maar ook voor bijvoorbeeld de omgeving, of passie voor werk. Een diepgevoelde liefde is allesbepalend voor ons gedrag en onze uitstraling. Dat is precies wat ik wil vangen in de foto’s die ik van jou maak. En op mijn beurt doe ik dat met heel veel liefde, want het is zo mooi om daar getuige van te zijn! Niet voor niets noem ik mij de Fotograaf van de Liefde.

Kwaliteit

Omdat ik kwaliteit wil leveren stel ik hoge eisen aan mijn werk. Daarom ben ik goed geschoold, gebruik ik apparatuur van hoogwaardige kwaliteit en besteed ik veel tijd en zorg aan de voorbereiding, het fotograferen en het nabewerken. Een opdracht is bij mij pas afgerond wanneer zowel ik als de klant 100% tevreden zijn.

Betrokkenheid

Om maximaal resultaat te behalen is het in mijn ogen een must om te werken vanuit betrokkenheid. Dat is de enige manier waarop ik wil werken. Daar haal ik trouwens ook mijn energie voor dit vak vandaan: betrokkenheid bij de klant en diens wensen. Meedenken, inleven, invoelen. Om dat te kunnen investeer ik ruim tijd in een klant. Dat betekent dat ik geen uurtje-factuurtje ondernemer ben en niet voor kwantiteit maar voor kwaliteit ga.

AANBOD VAN DIENSTEN

Hoewel het lijkt of ik heel veel verschillende dingen aanbied, komt het feitelijk allemaal op hetzelfde neer.
Om het overzichtelijk te maken heb ik het verdeeld in drie categorieën:

Een slapende baby, omwikkeld in een roze doek.

Life

In LIFE bied ik de fotografie aan die over liefde, familie en gezin gaat. Loveshoots, huwelijksfotografie, familiefotografie, newbornfotografie en ook boudoirfotografie…iets wat bij uitstek te maken heeft met liefde voor jezelf en je eigen lichaam. Of misschien is het beter om dat de haat/liefdeverhouding met je eigen lichaam te noemen; zo wordt het namelijk door veel vrouwen genoemd. Prachtig is het om te zien hoe die verhouding tijdens de shoot verandert! Kortom: fotografie die met de persoonlijke aspecten in ons leven te maken heeft.

Bekijk portfolio life

Business

In BUSINESS kun je mijn aanbod in zakelijke fotografie vinden. Daarbij gaat het wel steeds om jou, denk daarbij aan portretfotografie, personal branding en fotografie voor op jouw website.

Bekijk portfolio business

Service

Naast de fotografie bied ik SERVICE aan op het gebied van afdrukken, inlijsten en fotoalbums. Denk daarbij ook aan hulp bij het uitzoeken en optimaliseren van foto’s die jij zelf gemaakt hebt en die je op wat voor manier afgedrukt wilt hebben. Ik help met selecteren en optimaliseren en verzorg de afdrukken zoals jij ze wilt hebben.

Bekijk portfolio service