Skip to main content
 

Loveshoot

LEUK DATE IDEE: EEN LOVESHOOT

Een loveshoot; jullie zijn helemaal happy samen en wat is er dan leuker om daar, tijdens een loveshoot, mooie foto’s van te maken?
Ik maak een spetterende reportage van jullie, ongedwongen en in jullie flow.
Dat kan buiten, maar dat kan ook binnen bij jullie thuis…wat je maar wilt.

SAVE THE DATE SHOOT

Jullie Save the date kaarten zijn natuurlijk voorzien van een mooie foto.
Tijdens een save the date shoot gaan we aan de slag om een mooie en bij jullie passende foto te maken voor op de Save the date kaart. Hebben jullie al een kaartje in gedachten? Of een bepaalde kleur voor het kaartje? Laat mij dat van tevoren zien, dan passen we de styling en het kleurgebruik daar op aan.

Onderonsje tussen twee verliefde mensen

WERKWIJZE

We hebben vooraf uitgebreid contact om jullie wensen te bespreken. We prikken een datum en een plaats. Jullie krijgen ruim van tevoren tips van mij betreffende kleding, accessoires en zaken die te maken hebben met het eventuele thema van jullie shoot.

De shoot zelf duurt ongeveer 45-60 minuten.
Tijdens het fotograferen geef ik jullie af en toe aanwijzingen, bijvoorbeeld over het altijd terugkerende issue: “wat doe ik met mijn handen”. Met mijn tips en aanwijzingen en daarnaast jullie eigen inbreng zullen we een leuk uur beleven en hebben jullie daarna een super fotoreportage van jullie samen!

De volgende stap is dat ik de foto’s ga selecteren: dubbele foto’s, eventuele onscherpe foto’s en onflatteuze foto’s gooi ik weg. De rest ga ik vervolgens bewerken. Waarom? Omdat ze nog lang niet klaar zijn. Mijn camera levert wel de pixels, maar ik maak, met behulp van mijn bewerkingssoftware, de foto’s.

Trouwfotograaf-Bedum-Groningen-2018-KleijenVermistFotografie-KleijenCo-

Henk & Nelleke Loveshoot

Verliefd stel eet samen een taartje bij warme chocomel met slagroom, in de herfstzon in het Noorderplantsoen in Groningen.

Peter & Eva Loveshoot

Trouwfotograaf-Bedum-Groningen-2018-KleijenVermistFotografie-KleijenCo-kleijenvermist_Loveshoot_Appelbergen_picknick_sunset-1

Daan & Sara Loveshoot

Gratis online gallery

De uiteindelijke foto’s plaats ik in een online gallery. Via een app en met behulp van een toegangscode kunnen jullie ze gaan bekijken en kiezen jullie de afgesproken hoeveelheid foto’s.  Deze verstuur ik via wetransfer.com. De overige foto’s kun je bijbestellen. Het is via de app ook mogelijk om deze foto’s in afgedrukte vorm te bestellen; er is een grote keuze aan fotoproducten beschikbaar in de app.

Printen en inlijsten

Wil je iets wat niet in de app aangeboden wordt? Een bepaalde printvorm of een mooie lijst om de foto? Kijk op mijn pagina Services voor de mogelijkheden; ik heb een hoop te bieden en kan je ook de verschillende producten laten zien in mijn kantoor in Bedum.

Een hele leuke fotoshoot gehad. Het was voor ons de eerste keer, en het was ook best spannend.
Kijk ik erop terug was het een hele leuke ervaring. Mooie foto's en enthousiaste dames.

Henk & Nelleke

Wij hebben een prachtige middag in gezelschap van Jolanda en Janet gehad: alles was heel goed voorbereid. De creativiteit van deze twee fotografen was excellent.
Er hing een hele familiare en gezellige sfeer, ik verheug me op een volgende fotosessie!

Daniel & Sara
Kleijenco-older couple in love rock&roll festival Terschelling

Prijzen

Wanneer jullie mij boeken als jullie bruidsfotograaf, bied ik korting aan op een loveshoot of een save the date shoot. Op die manier kunnen jullie aan mij wennen als fotograaf en hebben jullie mooie foto’s die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een save the date kaart of voor jullie trouwkaart.
Vraag naar de mogelijkheden!

Loveshoot - Save the Date shoot

150

vanaf

1 fotograaf

fotoshoot van ongeveer 60 minuten

3 digitale bestanden in printkwaliteit

deze bestanden, voorzien van watermerkje, in formaat voor social media

gratis plaatsing in online gallery

los bestand extra € 15 p.s.

€ 0,55 /km reistijd en -kosten

Optioneel

upgrade naar alle digitale foto’s (minimaal 20) + € 250,-