Business fotografie

Website

Business fotografie; ieder bedrijf heeft een website. Vaak de eerste kennismaking van iemand met jouw bedrijf. Wie ben jij en wat heb je te bieden? Wat onderscheidt jou van de concurrent?

Portretfotografie

Ik ben geen coach, behalve wanneer ik een portret van jou maak.

Headerfotografie

Verleid je potentiële klant met een pakkende header, zodat hij graag verder wil scrollen.

Bedrijfsfotografie

Website fotografie of fotografie voor gedrukte media; hier vind je het.

Event fotografie

Congres, borrel of een feestje? Ik zorg voor een mooi en verhalend beeldverslag.

Beeldbank

Jouw eigen beeldbank. Waarom? De keuzes die je maakt voor de foto’s die je gebruikt in jouw communicatie-uitingen, zeggen iets over jou en daarmee over jouw onderneming. Klanten vinden deze informatie belangrijk. Ze zien graag direct met wie ze te maken hebben. Ik help jou met het maken van een portfolio over jou en jouw bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat je een goed assortiment foto’s tot je beschikking hebt; jouw eigen beeldbank.

We hebben Jolanda gevraagd om voor ons een foto te maken voor onze jaarlijkse promotie poster om nieuwe studenten binnen te halen voor onze vereniging, Dizkartes. We hebben een aantal punten aangegeven die we graag in de foto terug zouden willen zien en Jolanda ging er super mee aan de slag! Binnen no time was er een uitgebreid plan waar wij enorm blij mee waren. Ze heeft goed naar onze ideeën geluisterd maar ook aangegeven als iets niet haalbaar was. Het was zo fijn om samen te werken met een fotografe die met ons mee dacht. Daarom denken wij ook dat het resultaat zo goed gelukt is! Jolanda, nogmaals heel erg bedankt. Het resultaat is nog mooier geworden dan we hadden verwacht! Namens het 29ste Bestuur der A.S.V. Dizkartes, Leonie Wünker.

Leonie Wünker

Voor mijn website heb ik foto's laten maken door Jolanda. Ik heb de samenwerking met Jolanda als zeer prettig ervaren en de foto's zijn prachtig geworden!

Andrea Bakker

Ik had veel foto's nodig voor mijn schoonheidssalon. Voor mijn website en ook voor mijn magazine. Jolanda heeft mooie foto's gemaakt van mijn praktijk, portretfoto's en ook nog in het veld. Ze stelde mij zeer op mijn gemak. Goed overleg; zodat de foto's precies zo worden zoals ik in mijn hoofd had. Wat hebben we een lol gehad. Heerlijk! Heel erg bedankt Jolanda Kleij! Ik zou het graag nog een keer weer willen doen 😉
Warme groet, Linda Dool Huidverzorging

Linda Dool

Jolanda dacht graag met me mee met wat voor foto's we gingen maken. Hier nam ze ruim de tijd voor en we helpen elkaar met het zoeken naar de beste foto's. Zeer tevreden over het resultaat!

Tom Wijmenga

Vorige maand pasfoto's laten maken voor linkedin bij Jolanda, met een groep medestudenten. We werden vriendelijk ontvangen en Jolanda had gezorgd voor koffie/thee en wat lekkers. Nadat de visagie was gedaan door Lotte, konden we een voor een de foto laten maken. Hier dacht Jolanda met je mee, waardoor iedereen met een tevreden gevoel en mooi resultaat naar huis ging. De foto's werden snel via de mail verstuurd naar ons en hieruit mochten we een foto kiezen, die vervolgens een beetje bewerkt werd. Ik ben erg tevreden met het resultaat en zie uit naar de groepsfoto die wij ook laten maken door Jolanda!

Nicolien Steenmeijer

Was heel fijn om met je te werken en de resultaten zijn prachtig!

Marije Glas

Naast dat de foto's echt super zijn geworden, was het ook super gezellig om met Jolanda te werken!

Midas Bosman

Waarom business fotografie

Professionele  foto’s laten jouw potentiële klanten zien wie jij bent en wat jij te bieden hebt.

Wie kiest voor het zelf maken van foto’s neemt een risico; onscherpe foto’s, een slechte belichting, zichtbare ruis, een onhandige compositie of een rommelige achtergrond komen slordig over.

De inzet van stockfotografie biedt kwalitatief goede foto’s, maar je mist daarmee het onderscheidend vermogen tussen jou en de concurrentie. Ook mis je de kans om jezelf en je onderneming optimaal in de spotlight te zetten en je mist de eerste (en belangrijkste) kans om te laten zien wie je bent en wat jouw kracht is.

Wat bijvoorbeeld een personal branding fotoshoot jou oplevert is een beeldbank met jouw eigen stockfotografie.

Van jou en over jou en jouw bedrijf.