Skip to main content

Ingrid Dekker

Administratie Paramedici

Bedrijfsfotografie

Ingrid Dekker Administratie Paramedici ontzorgt paramedici. Zij verzorgt de administratie, zodat de opdrachtgevers zich volledig met hun eigen vak kunnen bezighouden; patiënten behandelen. Zij heeft haar bedrijf aan huis, gevestigd in een knusse kamer met een mooi uitzicht. Met de hond aan haar voeten en een kopje thee binnen handbereik draait zij haar onderneming. Bedrijfsfotografie was een wens, maar dat hoefde niet heel uitgebreid te zijn.

Websitefoto’s

Ingrid had in principe al een goede foto van zichzelf op haar website staan. Ze was alleen niet tevreden over de kwaliteit ervan. Samen hebben we gekeken naar wat er wel goed aan was en wat verbetering behoefde. Dat resulteerde in een remake; de locatie was goed, de achtergrond was goed. De kleuren van haar kantoor passen mooi bij de kleuren van haar logo. We hebben de puntjes op de i gezet door kritisch naar kleurgebruik te kijken in kleding en accessoires in de achtergrond. Voor het maken van een portretfoto hebben we uitgebreid tijd genomen, want daar zag ze als een berg tegenop.

Portretfotografie

Een goed portret van iemand maken is een mooie uitdaging. Keywords zijn rust,tijd en vertrouwen. Ingrid en ik hebben ons eerst gefocust op het beeld voor de headerfoto van haar website. Ik was bezig met licht, camera-instellingen en proeffoto’s. Ondertussen kletsten we er gezellig op los, dat is een kwaliteit die we beiden goed beheersen. Omdat de eerste foto’s allemaal testshots waren kon Ingrid ontspannen en wennen aan de hele setting. Toen we aan het echte werk begonnen viel ze eigenlijk moeiteloos in haar rol van “model” en hadden we vrij vlot een mooie foto van haar te pakken. Het portret wat we daarna maakten was ook vlot voor elkaar, waarbij -en dat is bijna altijd zo- de laatste foto de beste is.

Kleine fotoshoot

Bedrijfsfotografie hoeft niet altijd groots en uitgebreid te zijn. Voor ieder bedrijf maak ik daarom een op maat gemaakte offerte. Bel mij of mail mij gerust, een kennismaking en een offerte is altijd vrijblijvend.

fotograaf Groningen -
fotograaf Groningen -